Witcher 3 laberkin görevi nasıl geçilir?

Ciri Riannon

Decapat
Katılım
27 Nisan 2021
Mesajlar
1.313
Çözümler
11
Arkadaş, şu görevi geçene kadar illallah geldi gerçekten. Geçen bir konu açmıştım Heyula'lar hakkında, şimdi o kısmı geçtim ve baron berbatçığı gömdü. Daha sonra laberkin olarak çıktı, görev laberkini takip et olarak değişti. Beni götürdüğü ilk lokasyona gidiyorum ve etrafı inceliyorum sıkıntı yok, sonra başka bir yere götürüyor bataklık gibi bir yer. Oraya gittiğimde at ölüsünü inceleme görevi çıkıyor. Fakat bataklıkta 2 tane yaratık var, ölünce patlıyor bu yaratıklar isimlerini unuttum. Onları öldürüyorum tekrar 2 tane doğuyor, onları da öldürüyorum tekrar 2 tane çıkıyor ve 3. grupta garanti olarak ölüyorum. Oyun hataya girmiş falan olabilir mi? Çünkü sürekli çıkıyorlar ve At'ı incelememe fırsat vermiyorlar, o sekans girmiyor. Yanımda yemek vesairede yok, ne kadar öldürsem tekrar doğuyorlar. Var mıdır bir taktiği?
 
Orada ölü iblis olması lazım. Onu inceleyeceksin. Patlayanlar ile alakan yok. @BlackShadow 'un dediği gibi ölü attı büyük ihtimal. Tam olarak hatırlamıyorum. Kesin olarak hatırladığım bahsettiğin gibi bir kapışma olmadığı. Oyun hatası olamaz. Gözden kaçan bir şey vardır. Witcher sense kullanarak etrafa bakın.
 
Atı inceledikten sonra laberkini takip lazım bildiğim kadarıyla. Ben o kısımda öyle çetin bir savaş yaşamamıştım.
At'ı inceleyemiyorum ki hocam, yaratıklar fırsat vermiyorlar animasyonun girmesine. At'ın yanına gidince tuş vesaire çıkmıyor savaşta olduğum için.
Onları öldürmeniz lazım. Olmadı konsol açıp ''killall'' yazın.
Oyunu, herhangi dış etmen kullanmadan bitirmek istiyorum. :)
 
Son düzenleme:
At'ı inceleyemiyorum ki hocam, yaratıklar fırsat vermiyorlar animasyonun girmesine. At'ın yanına gidince tuş vesaire çıkmıyor savaşta olduğum için.
Dediğin sanki bana da olmuştu. Atın yanında durarak hızlıca yaratıkları kes. Tuş çıkacaktır. Hemen bastığın zaman görev ilerler.
 
Quen en büyük dostun rotfiend ve devourer'lara karşı. Patlamadan önce Quen kullanırsan hasar almazsın.
 
Bir de bu yaratıklarda en etkili büyü hangisi olur, axii mi quen mi?
Onların zaten canını belli bir yere kadar düşürdükten sonra patlıyorlar. Patlamadan etkilenmemek için Queen kullanılabilir. Veya damage açısından Igni iyi gider. Külliyat kısmında nelerden etkinledikleri yazar. Igniye karşı zaafları vardı diye hatırlıyorum. Yanılabilirim. Bayağıdır oynamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı