Witcher 3 nasıl oynanır?

Khrey

Decapat
Katılım
26 Mayıs 2019
Mesajlar
40
Merhaba arkadaşlar. Witcher 3'ü ilk defa oynuyorum fakat oyunun çok fazla detaylı olmasından başım döndü ve ne yapıp ne edeceğimi bilemez oldum. Neleri satmam gerekir, ilk ne yapmayı hedeflemeliyim? Kafamda birçok soru... 4 levelim, yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yağ kullanımı zorunlu değil ve iksirleri kullanımı 2 görev dışında kullanmıyorsun eğer zırhçıya gidip eşya üretmiyorsan veya bir demirciye rahatlıkla satabilirisn ama önermem muhtemelen tüccarlardanda alışveriş yapmadığın için işine yaramaz o para biraz yan görev kas ana görevlere ileride yetişmiyecek seviyen.Son bahsettiğim seviye olayı sadece 8-10 levele kadar kas.
 
Savaş tekniği işini çözesiye kadar levelinizden yüksek görevlere gitmeyin. İlan panolarını gezin seviyenize uygun yan görevler bulursunuz onlara yönelin. Kılıçları falan ne bulursanız toplayın ilk etapta topluca satarsınız.
 
Zamanında aynı bende böyle konu açarak ilerlemiştim. Skellige'ye geçmeden önce, Velen'de ne kadar yan görev varsa hepsini yapın haritada. Yan görevin seviyesi fazla ise bırakın sonra yapın. Velen'de yapacak bir tane bile görev kalmayınca(yan görev, ana görev) Skellige yoluna girişirsiniz. Tabii oyundan sonuna kadar zevk almak istiyorsanız bu yol uygun. Dümdüz sadece ana görevlerle de ilerleyebilirsiniz. Unutmayın ki bazı yan görevlerin hikayesi bile ana hikaye tadında olabiliyor.

Edit : Arkadaşların dediği gibi itemleri satarken kendi satıcısına satın. Zırh ise zırhçıya, silah ise demirciye gibi gibi..
 

Geri
Yukarı