Witcher 3 nasıl oynanmalı?

Merhabalar.
Başlıkta olduğu gibi oyuna yeni başladım ve biraz yardım lazım.
Nasıl para kazanabilirm?
Nasıl Level kasabilirim?
Bunlar harici başka öneriniz varsa lütfen yazın.
Şimdiden teşekkür ederim.
Oyunu ana hikayesinden oynayarak devam edin oyun size gerekenleri sağlıyor zaten. Ek bir para istiyorsanız levelinize göre kontrat yapabilirsiniz, hem xp kazanırsınız hem de para.

Merhabalar.
Başlıkta olduğu gibi oyuna yeni başladım ve biraz yardım lazım.
Nasıl para kazanabilirm?
Nasıl Level kasabilirim?
Bunlar harici başka öneriniz varsa lütfen yazın.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bence öneri almadan kendin öğrenerek oynaman daha iyi olur. Çünkü ben de ilk başladığımda aynı senin bulunduğum durumdaydım ve tavsiye almadan oynayınca oyun daha da sürükleyici olabiliyor.

Öncelikle 350 saat oynamış biri olarak para oyunda çok önemli değil bunu bir söyleyeyim. Etrafındakı her şeyi lootla(muhafızlar yokken), sadece ana hikayeyi merak ediyorsanız dümdüz an görev giderseniz çok sorun yaşamazsınız oyun sizi hiçbir noktada ana görevi yapılamaz kılmıyor. Ama oyunun yan görevleri malum şirketin yaptığı malum oyunlardan daha iyi olduğundan yan görevlerin çoğunu yapmaya çalış. Quen işini bayağı kolaylaştırıyor onun üzerinden oyna.

Bence öneri almadan kendin öğrenerek oynaman daha iyi olur. Çünkü ben de ilk başladığımda aynı senin bulunduğum durumdaydım ve tavsiye almadan oynayınca oyun daha da sürükleyici olabiliyor.

Sanırım haklısınız.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Öncelikle 350 saat oynamış biri olarak para oyunda çok önemli değil bunu bir söyleyeyim. Etrafındakı her şeyi lootla(muhafızlar yokken), sadece ana hikayeyi merak ediyorsanız dümdüz an görev giderseniz çok sorun yaşamazsınız oyun sizi hiçbir noktada ana görevi yapılamaz kılmıyor. Ama oyunun yan görevleri malum şirketin yaptığı malum oyunlardan daha iyi olduğundan yan görevlerin çoğunu yapmaya çalış. Quen işini bayağı kolaylaştırıyor onun üzerinden oyna.

Dostum biraz dövüşler için tavsiye verir misin?
Kontrat alıyorum ama hep görevin sonunda bir şey öldürmem gerekiyor ama hemen ölüyorum.

Sanırım haklısınız.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Dostum biraz dövüşler için tavsiye verir misin?
Kontrat alıyorum ama hep görevin sonunda bir şey öldürmem gerekiyor ama hemen ölüyorum.

Hocam mümküm olduğunca Quen yapmaya çalışın. Bu arada gamepad ile mi oynuyorsunuz yoksa klavye ile mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı