Witcher 3 nasıldır?

KartalBarryVV

Picopat
Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
175
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Witcher 3 evet. Merak ettiğim oyunda bu 5 6 yıl olmasına rağmen hiç girmediğim hikayesi ile gram alakam olmayan oyun. Diğer indirimlerde almayı düşünüyorum ve Witcher 3 hakkında birkaç sorum olacaktı size. Abartıldığı kadar güzel mi? Bütün DLC'lerle kaç saat oynama sunuyor? Klavye mouse ile mi daha zevkli oyun kolu ile mi?
Soundtrack paketleri ne işe yarıyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hala bu soruların gelebilmesine inanmıyorum arkadaş.

 
Seveni hayli çok, baya fanatizm seviyelerinde hastaları var. Ama ben şahsen senaryolu oyun hayranı olan biri olarak, Witcher evrenine alışamadım ve sildim.
 
Hocam ben mesela aldım Witcher 3 ve çok abartıldığından biraz da geri durmuştum oyunun nedense ilk 2-3 saati bir sarmamıştı bırakmıştım sonra daha yeni bir daha döneyim dedim. 3 oturuşta şu an da 26 saat oynamışım. Ne deyim akıyor oyun.
 
Bilgisayarın sistem gereksinimlerini rahat karşılıyorsa bilgisayarda deneyimlemeni tavsiye ederim. Bazı insanlar abartıyorlar belki evet ama oyun gerçekten güzel. Türkçe alt yazı ve arayüz olması da hikayeyi anlamana bayağı yardımcı olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DLC'yi işin içine katarsak 100 saatlik bir oynanış süresi var. Oyun gayet akıcı ve çok sevilen bir oyun. Kötü yorum çok nadir görüyorum.
 

Geri
Yukarı