Ben dün sisler adasındaydım ve bugün bitirdim oyunu. Triss’i limanda göndermekle iyi yapmışsınız zira benim gibi Yen hayranıysanız. Yennefer ile olmak için Triss’i limandan göndermeniz gerekiyor. Son dilek görevinde Yen’i sevdiğinizi söylemeniz gerekiyor beraber olmak için. Oyunu bitirmenize 4-5 saat var.
Hocam spoiler sorunun var mı bilmiyorum ama özet geçeyim: Ciri'yi buluyorsun. Wild Hunt ile savaşmak için müttefik topluyorsun. Avallac'h ile portallardan geçiyorsun. Eredin'in bir adamını işbirliğine alıyorsun Wild Hunt ile savaşıyorsun daha sonra Avallac'h ile Ciri'nin yanına gidiyorsun oyunun sonunuda bu seçimin belirliyor. Süre ortalama 4-5 saat.
Ben dün sisler adasındaydım ve bugün bitirdim oyunu. Triss’i limanda göndermekle iyi yapmışsınız zira benim gibi Yen hayranıysanız. Yennefer ile olmak için Triss’i limandan göndermeniz gerekiyor.
Oyunda 27. saatimdeyim. Yan görev yapmaktan nefret ederim. Tüm silah arkadaşları görevleri başarılı. Başarısız olan görevlerin hepsi yan görev. 1 tane ana görevde vardı sanırım. Ama sona etki etmiyormuş, başka bir konumda demişlerdi. Şu an sisler adasındayım. Ciri'yi bulcam sanırım sisler adasında. Özetle ne kadar kaldı oyunun bitmesine?
Hocam spoiler sorunun var mı bilmiyorum ama özet geçeyim: Ciri'yi buluyorsun. Wild Hunt ile savaşmak için müttefik topluyorsun. Avallac'h ile portallardan geçiyorsun. Eredin'in bir adamını işbirliğine alıyorsun Wild Hunt ile savaşıyorsun daha sonra Avallac'h ile Ciri'nin yanına gidiyorsun oyunun sonunuda bu seçimin belirliyor. Süre ortalama 4-5 saat.