Nasıl? Bu konuda tek sorum ne kadar kaldığı hocam. Bir de Geralt sap kaldı sanırım.Hangi seçim olayından bahsediyorsun sen şuan? Oyunda hikayeyi etkileyecek birden fazla seçim var çünkü.
Nasıl? Bu konuda tek sorum ne kadar kaldığı hocam. Bir de Geralt sap kaldı sanırım.Hangi seçim olayından bahsediyorsun sen şuan? Oyunda hikayeyi etkileyecek birden fazla seçim var çünkü.
Evet, artık resmi olarak sapsınız hocam, Son Dileği de atladıysanız kurtuluş yok.Abo. Yolladım ya. Geralt sap kaldı o zaman. Ama yatağa bağlama olayı olmadı. Kurtuluş yok mu?
Sisler adasında bir evdeki adam adada arkadaşlarını bulmamı söyledi. Biri kayadan düşüp öldü. Diğerini deniz fenerinde buldum. Tam burdayım.
Ben dün sisler adasındaydım ve bugün bitirdim oyunu. Triss’i limanda göndermekle iyi yapmışsınız zira benim gibi Yen hayranıysanız. Yennefer ile olmak için Triss’i limandan göndermeniz gerekiyor. Son dilek görevinde Yen’i sevdiğinizi söylemeniz gerekiyor beraber olmak için. Oyunu bitirmenize 4-5 saat var.Nasıl? Bu konuda tek sorum ne kadar kaldığı hocam. Bir de Geralt sap kaldı sanırım.
Değişir, ben de Triss’i göndertmem mesela. Waifu savaşlarına dönmesin burası, konuyu dağıtmayalımBen dün sisler adasındaydım ve bugün bitirdim oyunu. Triss’i limanda göndermekle iyi yapmışsınız zira benim gibi Yen hayranıysanız. Yennefer ile olmak için Triss’i limandan göndermeniz gerekiyor.
Az kalmış ama keşke yan görevleri de yapsaymışsınız. 27-30 saat bu oyun için çok çok az.Oyunda 27. saatimdeyim. Yan görev yapmaktan nefret ederim. Tüm silah arkadaşları görevleri başarılı. Başarısız olan görevlerin hepsi yan görev. 1 tane ana görevde vardı sanırım. Ama sona etki etmiyormuş, başka bir konumda demişlerdi. Şu an sisler adasındayım. Ciri'yi bulcam sanırım sisler adasında. Özetle ne kadar kaldı oyunun bitmesine?
Savaş başlasın.Değişir, ben de Triss’i göndertmem mesela. Waifu savaşlarına dönmesin burası, konuyu dağıtmayalım![]()
Pu. Triss’i gönderdik ama Yen’e de geçmiş olsun.Evet, artık resmi olarak sapsınız hocam, Son Dileği de atladıysanız kurtuluş yok.
Zaten oyunun sonu. Tahmin etmesi pek zor değil hocam, sağolun.Hocam spoiler sorunun var mı bilmiyorum ama özet geçeyim: Ciri'yi buluyorsun. Wild Hunt ile savaşmak için müttefik topluyorsun. Avallac'h ile portallardan geçiyorsun. Eredin'in bir adamını işbirliğine alıyorsun Wild Hunt ile savaşıyorsun daha sonra Avallac'h ile Ciri'nin yanına gidiyorsun oyunun sonunuda bu seçimin belirliyor. Süre ortalama 4-5 saat.
Oyuna başlamadan önce konu açtığımda Team Triss ile dönmemi istemiştiniz hocam hatırlıyorum. Maalesef Yen etkisi altında kaldık.Değişir, ben de Triss’i göndertmem mesela. Waifu savaşlarına dönmesin burası, konuyu dağıtmayalım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.