Hocam haksızlık yapmıyor musunuz? Bu yazdığınız oyunların tamamı Online üzerinden insanları bu kadar saat götürüyor. The Witcher 3 ise tamamen tek kişilik bir oyun. Online oyunlar biten bir içeriğe sahip değil, tek kişilik hikaye oyunlarının ise kısıtlı bir içeriği var. TW3 tarzı bir oyunun kendi içerisinde 150+ saat sizi götürebilecek bir hikayeye sahip olması gerçekten tebrik edilecek bir iş. 25 TL bu oyun için gerçekten muazzam bir fiyat. The Witcher serisindeki tüm oyunlar uzun oynanış sürelerine sahip aslında.
RDR2 var mesela, oyun sektörü içerisinde direkt bir başyapıt. 200 saati rahatlıkla devirebilirsin fakat verdiğin ücret belli. Bu konuda CD Project RED'i tebrik etmek lazım.
Kusuruma bakmayın hocam ama her hafta aynı konuyu görünce en azından hikayeye ya da oyunun mekaniklerine yönelik detaylı eleştiriler okumayı istiyorum. ''Fizikler kötüydü'', ''dövüş mekaniklerini beğenmedim'', ''yetenekler sıkıcı'' veya ''hikayenin şu kısmı beni tatmin etmedi'', ''falan görevi çok sıkıcı'' gibi eleştiriler okumak istiyorum. Fakat bu aradığımı çoğu eleştiride bulamıyorum. Sonuç olarak bir şey yazmamak veya alaycı bir tonla eleştiriyi eleştirmek kalıyor bana.
Evet haklısınız. Hikaye açısından bir sorun yok zaten. Şu ana kadar hikayesinin eleştirilmemesi cidden garip. Fizik zaten kötü, orası belli. Fiziğin fazla konuşulacak yanını yok gibi zaten. Fall damage falan filan.
Çok şükür sağlığım yerinde. Güzel kardeşim grafik diyip diyip duruyorsun. Witcher 3'te 180 saatte alacağım zevki (almamda) GTA San Andreas'ta maksimum 30 40 saatte alırım. İkonik bir oyunla Witcher 3'ü karşılaştırmak mantıksız.