Witcher 3 Neden Bu Kadar Seviliyor?

Forza baya pahalı bu arada hocam. Ama L4D2 vb. severek oynuyoruz. 👍

Eğlenmek isteyen arkadaş grubu half life deathmatch oynarken bile eğlenebilir diye düşünüyorum. İlla Forza'ya para dökmeye gerek yok. Ama bunun üzerinden tek kişilik, hikayeli bir oyunu eleştirmek yanlış. Yani iyi arkadaşlar ile batak oynamak bile zevkli. Ama tek başınıza bir oyun sizi eğlendirebiliyor mu bence kriter bu olmalı.

Sıkıldım, artık ilgi çekmek için açtığınıza inanıyorum bu konuları. Çünkü kaliteli bir eleştiriniz yok. Hep aynı konu aynı başlık aynı yorum.

"Oyuna sahip bile değilim ama çok sıkıcı". Bu nedir şimdi? Eleştiri mi bu?
Hocam bayağı sert oldu bu, ne yaptınız ya?

@burstappenn Oyunu sadece izleyerek eleştirme hakkına sahip olamazsınız hocam. Ne kadar oyunu sevsem de iki saattir objektif davranmaya çalışıyorum. Fakat arkadaş haklı, oyun izleyerek eleştirilmez.

Düzgün konuşmanı tavsiye ederim. Fanboy falan değilim. Fanboyu görmek istiyorsan kendine sor. Grafik her şey değildir. Dediğim gibi indirimde normal bir oyun ve yanına DLC alıp daha çok eğlenirim

Normal bir oyunla Witcher 3'ü karşılaştırmak?
23 TL'ye o grafiklerde ve o kalitede oyun bulamazsın.

Sıkıldım, artık ilgi çekmek için açtığınıza inanıyorum bu konuları. Çünkü kaliteli bir eleştiriniz yok. Hep aynı konu aynı başlık aynı yorum.

"Oyuna sahip bile değilim ama çok sıkıcı". Bu nedir şimdi? Eleştiri mi bu?

Yahu kardeşim sıkıldıysan girme. Zorunluluğun mu var? Amacım ilgi çekmek falan değil bu konuyu açıp ünlü olmuyoruz.

Düzgün konuşmanı tavsiye ederim. Fanboy falan değilim. Fanboyu görmek istiyorsan kendine sor. Grafik her şey değildir. Dediğim gibi indirimde normal bir oyun ve yanına DLC alıp daha çok eğlenirim
Cidden artık düzgün eleştirecek misiniz? Ben de gülmeye başlıyorum da. Forza ile Witcher ne alaka arkadaş? Ek olarak oyun pahalı, XBOX Game Pass demeyin bile, ilk ay 5 TL ödedikten sonra her ay 30 TL ödeyemem.

Hocam bayağı sert oldu bu, ne yaptınız ya?

@burstappenn Oyunu sadece izleyerek eleştirme hakkına sahip olamazsınız hocam. Ne kadar oyunu sevsem de iki saattir objektif davranmaya çalışıyorum. Fakat arkadaş haklı, oyun izleyerek eleştirilmez.

Kusuruma bakmayın hocam ama her hafta aynı konuyu görünce en azından hikayeye ya da oyunun mekaniklerine yönelik detaylı eleştiriler okumayı istiyorum. ''Fizikler kötüydü'', ''dövüş mekaniklerini beğenmedim'', ''yetenekler sıkıcı'' veya ''hikayenin şu kısmı beni tatmin etmedi'', ''falan görevi çok sıkıcı'', ''yapay zeka çok aptal'' gibi eleştiriler okumak istiyorum. Fakat bu aradığımı çoğu eleştiride bulamıyorum. Sonuç olarak bir şey yazmamak veya alaycı bir tonla eleştiriyi eleştirmek kalıyor bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı