Witcher 3 New gen performansı

sentenz

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

Dün Witcher 3 kurdum, oyunda stabil 60 FPS alıyorum, çok rahatsız etmese de az değil mi ya? New gen Update öncesi oyun daha iyiydi sanki FPS açısından. Bu arada oyunu notebooktan oynuyorum. 3070 ekran, 64 GB RAM var ona rağmen 60 FPS stabil, V-Sync kapalı, Ray Tracing kapalı, ayarlar yüksekte ancak normale aldığım zaman da çok bir fark olmuyor? 60 kalıyor yine, var mı önerdiğiniz 70-80 FPS çıkaracak bir şey.

Merhaba,

Dün Witcher 3 kurdum, oyunda stabil 60 FPS alıyorum, çok rahatsız etmese de az değil mi ya? New gen Update öncesi oyun daha iyiydi sanki FPS açısından. Bu arada oyunu notebooktan oynuyorum. 3070 ekran, 64 GB RAM var ona rağmen 60 FPS stabil, V-Sync kapalı, Ray Tracing kapalı, ayarlar yüksekte ancak normale aldığım zaman da çok bir fark olmuyor? 60 kalıyor yine, var mı önerdiğiniz 70-80 FPS çıkaracak bir şey.

60 FPS akıcı oynayabilirsiniz. Bence gerek yok 70-80'e

Hocam çok ilginç sabit 60 fps almanız. Ben eski rtx2060lı laptopum ile ultra+ bazıları yüksek ayarlarda 60 fps üstü alıyordum. Nvidia denetim masanızdan genel ayarları bir gözden geçirmenizi, laptop güç modunu ve driverlarınızı bir kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca gerçekten sabit 60 almanız tuhaf, ayarlarda atladığınız bir fps limiti ayarı olabilir mi sanki vardı diye hatırlıyorum.

Merhaba,

Hocam performans sorunları Witcher 3'te var. GeForce NOW ile de düşük FPS alıyorum. Aynı ekran kartı ile Cyberpunk 2077 de daha yüksek FPS değeri veriyor. RTX Ultra ile.

Oyunu RTX 2060 ve i3 12100f ile oynadım. ULTRA ayarlarda 1-2 tane grafiği kısmanız gerekiyor, yoksa FPS 55'lerde geziyor. Oyunda Next-gen güncellemesinden sonra gelen bir optimizasyon sorunu var.

Halen çözmeye çalışıyorum, çok üzücü keşke böyle bir oyunu sırf grafik için bozmasalardi, bari iyice kontrol edip yapsalardı updateyi

Halen çözmeye çalışıyorum, çok üzücü keşke böyle bir oyunu sırf grafik için bozmasalardi, bari iyice kontrol edip yapsalardı updateyi
Rt kapatıp dlss ile oynamaktan başka çare yok. Bu arada eski verisyona dönebiliyorsunuz diye biliyorum bir bakın.

Birde rtx 3070 için 60 FPS az değil hocam. Elinizdeki kart laptop kartı 60 almak iyi bile yani.

Sanırım dün Dlss açık değildi, onu açtım, ayarlar çoğu yüksekte, sanırım normalde alınsa da fps çok etkilenmiyormuş öyle okudum youtube performans videolarında, şuan fps 75 lere çıktı, sizce iyi midir şuan 75 ? normal midir yani rtx 3070, 64 gb ram şuan

Rt kapatıp dlss ile oynamaktan başka çare yok. Bu arada eski verisyona dönebiliyorsunuz diye biliyorum bir bakın.

Birde rtx 3070 için 60 FPS az değil hocam. Elinizdeki kart laptop kartı 60 almak iyi bile yani.
Hocam bendeki 2060 mobile ile ultra+ bazı ayarlar yüksekte olmak üzere dlss ve rt kapalı 60 fps üstü görüyordum. Nadiren fps drop yiyordum. 3070 ile 60 fps üstü alamamak, hele bir de sabit 60 almak biraz tuhaf değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı