Witcher 3 Next-gen güncellemesi optimize mi?

Makaleler
18
Bildiğiniz gibi bu güncelleme ile ciddi sıkıntılar görmüştük. Oynayan arkadaşlar aktarabilir mi, şu an oyun oynanacak halde mi? İndireceğim lakin boşa indirmek istemiyorum.

3070 Ti 150W laptop ile oynayacağım. Eskiden 1050 ile orta yüksekte bitirmiştim ama şimdilerde en kaliteli kartlarda bile kasıyor anlatılana göre.

Benim sistemim düşük olduğu için yüksek ayarlarda nasıl bir performans sunar emin değilim ama sisteminiz iyi gibi. Directx11 ile sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, eskisinden farkı olmaz bence ama Directx12 ile bir miktar FPS düşüşü yaşarsınız. Ama sisteminiz gayet iyi gibi akıcı bir şekilde oynarsınız bence. Next Gen ile uyumlu nacizane bir iki mod önerim: 1-Autoloot 2-FriendlyHUD 3-MagicSpells (şiddetle tavsiye ediyorum), 4-Map Quest ObjectivesFull, 5-NoWeightLimit, 6-Unlimited Durability

Teşekkürler. Hala çözememiş olmaları kötü oldu :( Sırf adamları desteklemek için ikinci steam hesabımda da oyunu satın almıştım. Umarım Witcher 4 Unreal Engine bir an önce çıkar.

Maalesef değil ve optimize edilebileceğini de sanmıyorum. Oyunlara sonradan eklenen özellikler hep oyun performansını kötü etkilemiştir zaten. Yine de şu modla deneyebilirsiniz:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı