Witcher 3 Oynanış Süresi

Untitled.png

Ben sıkılmadan şu kadarcık oynadım. Bütün görevleri yaptım, Gwent bitti, DLC'ler 40 saat gibi bir süre daha ekliyor. Ayrıca oyunu Death March zorluğunda oynayıp bütün Efsunger zırhlarını tek tek denedim her birine ayrı ayrı Build'lar denedim. New Game+'a başladığım zaman seçtiğim seçeneklerin hepsinin tersini yaptım.
 
Efsunger kontratları, yan görevler ve DLC'ler (onların yan görevleri ve kontratları da dahil) ile birlikte 200 saat işten bile değil. Kaldı ki DLC'lerin hatta yan görevlerin bile alternatif sonları var. Koskoca bir yazını bu oyuna ayırabilirsin çünkü her dakikasına değer. Gwent olayını söylemedim bile bak :)
 
Oyunu 1 kere oynadım 130 saatim var. Skellige haritası dışındaki haritalardaki tüm görevleri yaptım. Skellige'yi de bitirseydim maks 135-140 saat olurdu. Oyunu bitireli 1 yıla yakın oldu oynadığım birkaç oyunu bitirip tekrar indirip tekrar aynı şekilde bitireceğim. Oyunu bitirip 1-2 ay sonra tekrar indirip oynamak sıkabilirde belli bir süre ara verip tekrar o tadı yakalamak mümkündür. AC Origins'i alacak param olmayınca canım sıkılıp AC serisini baştan bitirmişliğim var.

Yukarıda bir arkadaş belirtmiş Gwent'e sararsanız 10-20 saat rahat eklersiniz oynanış sürenize.
 
@armorian Speed-run yapmadığın sürece öyle bir oynanış süresi yok. Bütün soru işaretlerini alıp keşfedilip gidilecek bütün yerlere gidip, bütün efsunger setlerini son seviyeye çıkarıp, gwentin de dibine vurursan ve acele etmeden rahat oynarsan 150, 200 saat arası oyun. (DLC'ler dahil, blood and wine hemen bitirebileceğin bir DLC değil.)
 
Zaten bu kadar kasarsan her oyun o kadar sürer :) Abartmamak lazım, RPG oyunu ne kadar sürüyorsa Witcher da o kadar sürüyor.

Bütün soru işaretlerini alıp keşfedilip gidilecek bütün yerlere gidip, bütün efsunger setlerini son seviyeye çıkarıp, Gwent'in de dibine vurursan ve acele etmeden rahat oynarsan 150, 200 saat arası oyun.
 
DLC kısmına geçmeden ana ve yan görevlerle 80 saat oynamam var. Bir o kadar da 2 DLC ile geleceğini düşünüyorum. 35 TL verip bu kadar saat oynatacak Single Player oyun çok yok, üstüne bir de kaliteli bir Single Player oyun.
 

Geri
Yukarı