Çözüldü Witcher 3 oynarken ntoskrnl.exe mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

RKDeviants

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core İ5 11400H Ekran Kartı: RTX 3050Tİ 16GB RAM 3200mhz
Minidump dosyasını bir türlü paylaşamıyorum. Ama bluescreenwiew de mavi ekran hatasının ntoskrnl.exe hatası yüzünden aldığımı gördüm bilgisayarı Temmuz ayında aldım ve 4 mavi ekran aldım hepsinde de ntoskrnl.exe vardı. Sorun nerede acaba?

İşlemci: Intel Core i5 11400H.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: RTX 3050 Ti.

Bilgisayarımın markası Monster bu arada.

minidump
Minidump dosyaysını hallettim link burada.

Son düzenleme:
Çözüm
Aygıt Yöneticisi'nden veya DDU ile kaldırabilirsin ama kaldırmadan önce sürücülerini sana attığım internet sitesinden manuel olarak indir, sonra sürücüyü kaldır sonra restart at ve sürücüyü yeniden kur.

Sanırım sorunun kaynağını çözdüm. Intel Arc Control 6-7 GB RAM kullanıyormuş. Onu kapatınca bilgisayarım normal çalışmaya başladı. Yeni güncellemeyle çözerler herhalde.

Güvenli moda girdiğimde bende böyle bir dosya olmadığını fark ettim ve ayrıca Steam gibi uygulamalar bazen sapıtıyor kapanıyor acaba RAM'imde bir sorun mu var.

Arkadaşlar lütfen yardım az önce oyuna tekrar girdim oyun dondu ardından Windows dondu en sonundada farem dondu mavi ekran vermesini bekledim vermedi sorun neden kaynaklı acaba.

Son düzenleme:
Mavi ekran hataları kişiye özeldir aynı hatayı vermesi sorunun aynı olacağı anlamına gelmez.

Ayrıca ntoskrnl.exe değil win32full.sys hatası almışsınız.

Bluetooth driverların güncel mi güncel değilse güncelle ayrıca aynısını kablosuz ağ sürücüleri için de yap.

Son düzenleme:
Mavi ekran hataları kişiye özeldir aynı hatayı vermesi sorunun aynı olacağı anlamına gelmez.

Ayrıca ntoskrnl.exe değil win32full.sys hatası almışsınız.

Bluetooth driverların güncel mi güncel değilse güncelle ayrıca aynısını kablosuz ağ sürücüleri için de yap.

Intel driver and Support'tan guncelledikten sonra bu hatalar basima geldi su an günceller.

Intel driver and Support'tan guncelledikten sonra bu hatalar basima geldi su an günceller.
Hatayı bulduk bile yüklediğiniz sürücüleri silin ve attığım siteden manuel olarak geri kurun.

@Uras_Koç Neyi beğenmedin?

Hatayı bulduk bile yüklediğiniz sürücüleri silin ve attığım siteden manuel olarak geri kurun.

@Uras_Koç neyi beğenmedin?

Peki 2 sorum var 1 nasıl kaldiracagim DDU ile falan mı?
2 yeni guncelleme gelince onlari yukleyeyim mi?

Peki 2 sorum var 1 nasıl kaldiracagim DDU ile falan mı?
2 yeni guncelleme gelince onlari yukleyeyim mi?
Aygıt yöneticisinden veya ddu ile kaldırabilirsin ama kaldırmadan önce sürücülerini sana attığım internet sitesinden manuel olarak indir, sonra sürücüyü kaldır sonra restart at ve sürücüyü yeniden kur.

Aygıt Yöneticisi'nden veya DDU ile kaldırabilirsin ama kaldırmadan önce sürücülerini sana attığım internet sitesinden manuel olarak indir, sonra sürücüyü kaldır sonra restart at ve sürücüyü yeniden kur.

Sanırım sorunun kaynağını çözdüm. Intel Arc Control 6-7 GB RAM kullanıyormuş. Onu kapatınca bilgisayarım normal çalışmaya başladı. Yeni güncellemeyle çözerler herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı