Witcher 3 Oynarken PC Kapanıyor

visitmay1233

Kilopat
Aşağıdaki sistem ile Witcher 3'ü ultrada her şeyi en son ayara alarak 50-60 FPS arasında oynayabiliyordum fakat daha sonraki zamanlarda oyunun ortasında anormal şekilde elektriği birden kesip daha sonra bilgisayar yeniden başlatılıyor.
Bu durumu Assasin's Creed Origins oynarken ve Far Cry 5 oynarken hiç yaşamıyorum. Bilgisayarda ısınma sorunu var mı diye baktığımda islemci yükte 55, ekran kartı ise 65 derece civarında, ısınma sorunu olduğunu düşünmüyorum.

Sistemim:
  • GTX 1060 MSI GAMING X Ekran kartı
  • FX 6300 Islemci
  • 6 GB RAM
  • 400 Watt PSU
  • 1 TB 7200 RPM WD black harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 400 Watt PSU'nuz ağır yükte yetmiyor büyük ihtimalle. Aniden reset atıyor değil mi ? Everest PSU aldığımda aynı sorunu bende yaşamıştım FSP markasına geçince sorunum düzeldi.

Hocam normalde Witcher 3 haricinde başka bir oyun oynadığımda bu sorunu yaşamıyorum. Assasin's Creed Origins oynadığım'da ekran kartına daha fazla yük binmesine rağmen böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Everest EPS-1660C 400 watt PSU HOCAM
bu arada bu sistemle nerdeyse darboğaz hiç yok denecek kadar az rahatsız ediyor FPS Dropu veya düşük FPS ile karşılaşmadım.
Everest EPS-1660C 400 watt PSU HOCAM
bu arada bu sistemle nerdeyse darboğaz hiç yok denecek kadar az rahatsız ediyor FPS Dropu veya düşük FPS ile karşılaşmadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı