Arthur_Morgan1 Femtopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar elimdeki PC'yi satıp PS4 almak istiyorum ve hilesiz oyun oynayamıyorum. Witcher 3 için PS4'de nasıl ölümsüzlük hilesi yaparım?
Arkadaşlar elimdeki PC'yi satıp PS4 almak istiyorum ve hilesiz oyun oynayamıyorum. Witcher 3 için PS4'de nasıl ölümsüzlük hilesi yaparım?
Dogus123 Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 545 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #2 RPG oynuyorsun yapma zaten konsollarda yapamazsın alış buna. Artı 0 Eksi
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 Hile yapmak istiyorsan ama konsol gibi olmasını istiyorsan gamepad al. Artı 0 Eksi
KS KS Arthur_Morgan1 Femtopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #4 Dogus123 dedi: RPG oynuyorsun yapma zaten konsollarda yapamazsın alış buna. Genişletmek için tıkla... Yandım. rbstsoul dedi: Hile yapmak istiyorsan ama konsol gibi olmasını istiyorsan gamepad al. Genişletmek için tıkla... God of War, Last of Us, ghost of Tsushima gibi PS'ye özel oyunları oynamak istiyorum hocam. Artı 0 Eksi
Dogus123 dedi: RPG oynuyorsun yapma zaten konsollarda yapamazsın alış buna. Genişletmek için tıkla... Yandım. rbstsoul dedi: Hile yapmak istiyorsan ama konsol gibi olmasını istiyorsan gamepad al. Genişletmek için tıkla... God of War, Last of Us, ghost of Tsushima gibi PS'ye özel oyunları oynamak istiyorum hocam.
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #5 Arthur_Morgan1 dedi: Yandım. God of War, Last of Us, ghost of Tsushima gibi PS'ye özel oyunları oynamak istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... PS Now kullanın. Artı 0 Eksi
Arthur_Morgan1 dedi: Yandım. God of War, Last of Us, ghost of Tsushima gibi PS'ye özel oyunları oynamak istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... PS Now kullanın.
KS KS Arthur_Morgan1 Femtopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #6 rbstsoul dedi: PS Now kullanın. Genişletmek için tıkla... Ya dediğinizi yaparım ya da uygun fiyata bir PS4 bulup işimi gördükten sonra satarım yardım için teşekkürler. Artı 0 Eksi
rbstsoul dedi: PS Now kullanın. Genişletmek için tıkla... Ya dediğinizi yaparım ya da uygun fiyata bir PS4 bulup işimi gördükten sonra satarım yardım için teşekkürler.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #7 Yıllarca konsol için Witcher 3’n Türkçe yama hayallerini kurardık. Şimdi bu konu hoş oldu mu? Artı 0 Eksi
KS KS Arthur_Morgan1 Femtopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #8 MisafirTerliği34 dedi: Yıllarca konsol için Witcher 3'n Türkçe yama hayallerini kurardık. Şimdi bu konu hoş oldu mu? Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam pek olmadı Artı 0 Eksi
MisafirTerliği34 dedi: Yıllarca konsol için Witcher 3'n Türkçe yama hayallerini kurardık. Şimdi bu konu hoş oldu mu? Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam pek olmadı
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #9 MisafirTerliği34 dedi: Yıllarca konsol için Witcher 3'n Türkçe yama hayallerini kurardık. Şimdi bu konu hoş oldu mu? Genişletmek için tıkla... Oyunda Türkçe dil desteği var. PS'de farklı mı? Hileyle zevk alamazsınız o oyundam bu arada. Kombatı çok dar bir de aksiyon zevkini kısmayın. Artı 0 Eksi
MisafirTerliği34 dedi: Yıllarca konsol için Witcher 3'n Türkçe yama hayallerini kurardık. Şimdi bu konu hoş oldu mu? Genişletmek için tıkla... Oyunda Türkçe dil desteği var. PS'de farklı mı? Hileyle zevk alamazsınız o oyundam bu arada. Kombatı çok dar bir de aksiyon zevkini kısmayın.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #10 Sinan Engin v1 dedi: Oyunda Türkçe dil desteği var. PS'de farklı mı? Hileyle zevk alamazsınız o oyundam bu arada. Kombatı çok dar bir de aksiyon zevkini kısmayın. Genişletmek için tıkla... 4, 5 sene önce geldi. PS4’ü aldığın sene yoktu maalesef. Artı 0 Eksi
Sinan Engin v1 dedi: Oyunda Türkçe dil desteği var. PS'de farklı mı? Hileyle zevk alamazsınız o oyundam bu arada. Kombatı çok dar bir de aksiyon zevkini kısmayın. Genişletmek için tıkla... 4, 5 sene önce geldi. PS4’ü aldığın sene yoktu maalesef.