Witcher 3 RAM kullanımı

headlessmike

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda 8 GB kullanılabilir boşta bellek var. Witcher 3 sadece 2.5 kullanıyor bu normal midir? RAM kullanımının artması oyun performansı etkiler mi çünkü yüksek ayarlarda 50 GB oyunun 2.5 GB RAM kullanması benim biraz garibime gitti. Belki normaldir bilmiyorum cahilliğime verin.

Hayır, bende de o düzeylerde kullanıyor. 4 GB bellekli bir bilgisayar bile diğer donanımları yeterliyse TW3'e hayli hayli yetiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevaplarınız için ayrı ayrı çok teşekkürler. GTX 1650 ve i7 9750 16 GB bellek var laptopumda. Yüksek ayarlarda 50-60 arası FPS alıyorum. Bilgisayar özelliklerime göre biraz rahatsız etmiyor değil.

Cevaplarınız için ayrı ayrı çok teşekkürler. GTX 1650 ve i7 9750 16 GB bellek var laptopumda. Yüksek ayarlarda 50-60 arası FPS alıyorum. Bilgisayar özelliklerime göre biraz rahatsız etmiyor değil.
Witcher 3 zaten güzel optimize edilmiş oyun diye hitap edilse de aslında değildir. 10 üzerinden 6 gibi bir optimizasyon puanına mevcut bence.

Witcher 3 zaten güzel optimize edilmiş oyun diye hitap edilse de aslında değildir. 10 üzerinden 6 gibi bir optimizasyon puanına mevcut bence.

Optimize konusunda orta diyelim. Ne mükemmel, nede kötü. GTA 5 içinde gelmiş geçmiş en iyi optimizeye sahip oyun deniliyordu. Hiçte öyle değil. RX 570 ile menü de donmalar yaşıyordum hep. Tek sıkıntı yaşadığım oyun ilginç bir şekilde GTA 5 olmuştur her zaman. Benim görüşüme göre 10 üzerinden 7'dir The Witcher 3.

Optimize konusunda orta diyelim. Ne mükemmel, nede kötü. GTA 5 içinde gelmiş geçmiş en iyi optimizeye sahip oyun deniliyordu. Hiçte öyle değil. RX 570 ile menü de donmalar yaşıyordum hep. Tek sıkıntı yaşadığım oyun ilginç bir şekilde GTA 5 olmuştur her zaman. Benim görüşüme göre 10 üzerinden 7'dir The Witcher 3.
O sorunun optimizasyonla alakası yok. RX 570 kullanıyorum ben de. Aynı sorunu yaşadım. Çözümü, V-Sync ayarını kapatmak ile buldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı