800k Pyke Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 174 28 Mayıs 2020 #1 Steam üzerinden DLC'lerle beraber Witcher 3 oyununu aldım ama bazı ara sahneler benim oyunumda gözükmüyor. Mesela kaer morhen kuşatmasında ciri çığlık atıyor. Bu ara sahne benim oyunumda gözükmüyor. Problemi nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2020
Steam üzerinden DLC'lerle beraber Witcher 3 oyununu aldım ama bazı ara sahneler benim oyunumda gözükmüyor. Mesela kaer morhen kuşatmasında ciri çığlık atıyor. Bu ara sahne benim oyunumda gözükmüyor. Problemi nasıl çözebilirim?
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.867 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 28 Mayıs 2020 #2 Video dosyaları bozulmuş olabilir. Denemediysen dosya doğrulama belki sorunu çözebilir. Artı 0 Eksi
KS KS 800k Pyke Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 174 28 Mayıs 2020 #3 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Video dosyaları bozulmuş olabilir. Denemediysen dosya doğrulama belki sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulattım. Yinede değişen bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Video dosyaları bozulmuş olabilir. Denemediysen dosya doğrulama belki sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulattım. Yinede değişen bir şey olmadı.