Witcher 3 'Select Action' uyarısı nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan 221510
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.089

221510

Kilopat
Steam üzerinden Witcher 3'e giriş yapmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum;

Belirttiği konum üzerinden RedLauncher'ı yönetici olarak çalıştırsam da açılmıyor. Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki başlangıç komutlarına --launcher-skip yazıp bir de öyle girer misin? Belki launchersız problem çıkmaz. İhtiyacın yoksa.

Ben zaten launcherı açmaya çalışıyorum da pes ettim. Bu komutu biliyorum, bununla oynayacağım artık ne yapayım Teşekkür ederim.

Ben zaten launcherı açmaya çalışıyorum da pes ettim. Bu komutu biliyorum, bununla oynayacağım artık ne yapayım Teşekkür ederim.
Launcher ne için gerekli belki o konuda bir şey buluruz. Pardon bu arada unuttum açmak istediğinizi

Launcher ne için gerekli belki o konuda bir şey buluruz. Pardon bu arada unuttum açmak istediğinizi

Oyunda ana menüdeki ödüller kısmında launcher ile giriş yapmak gerektiği yazıyordu, sırf ödülleri merak ettiğim için yani GOG launcherı indirip onu steame bağlayınca gördüm ödülleri. RedLauncherı açamasam da sorun çözüldü anlayacağın Teşekkür ederim yardımın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…