Witcher3.exe yi sağ tık özelliklerden yönetici olarak başlat diyip tüm kullanıcılara alabilirsiniz.Steam üzerinden Witcher 3'e giriş yapmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum;
Eki Görüntüle 1625881
Belirttiği konum üzerinden RedLauncher'ı yönetici olarak çalıştırsam da açılmıyor. Çözümünü bilen var mı?
Witcher3.exe yi sağ tık özelliklerden yönetici olarak başlat diyip tüm kullanıcılara alabilirsiniz.
Aslında steamden oyunu başlatınca ilk önce RedLauncher açılıyor olması lazım. Bende öyle. Steamden oyuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada başlatma seçeneklerinde bir komut var mı?Yaptım ancak RedLauncher hala açılmıyor. Aslında konunun başlığı da oydu fakat moderatör değiştirmiş. RedLauncher'ı nasıl açabilirim?
Bir de dosya doğrulamayı deneyebilirsin her şeyden önce. Belki launcherda problem vardır.Aslında steamden oyunu başlatınca ilk önce RedLauncher açılıyor olması lazım. Bende öyle. Steamden oyuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada başlatma seçeneklerinde bir komut var mı?
Hayır, boş.Aslında steamden oyunu başlatınca ilk önce RedLauncher açılıyor olması lazım. Bende öyle. Steamden oyuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada başlatma seçeneklerinde bir komut var mı?
Dosyaları doğruladım, oyunu komple silip temiz kurulum yaptım, modlara kadar silip yeniden yükledim fakat bir türlü açamadım.Bir de dosya doğrulamayı deneyebilirsin her şeyden önce. Belki launcherda problem vardır.
Hatayı Yok say (Skip this file) deyince ne oluyor?Hayır, boş.
Dosyaları doğruladım, oyunu komple silip temiz kurulum yaptım, modlara kadar silip yeniden yükledim fakat bir türlü açamadım.
Hiçbir şey. 'Durdur' butonu 'Oyna' haline geri dönüyor.Hatayı Yok say (Skip this file) deyince ne oluyor?
DLL işlemini deneyebilir misiniz yukarda yazdığım.Hiçbir şey. 'Durdur' butonu 'Oyna' haline geri dönüyor.
İndirip belirttiği konuma attım ancak bir şey değişmedi. Neden çözülmüyor anlamadım.DLL işlemini deneyebilir misiniz yukarda yazdığım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.