Tüh yav. Kaçırdık yani.HoS bittikten sonra bulamıyorsunuz, savaşa gittiğini söylüyordu hatırladığım kadarıyla.
W1 var ama 3 dakika dayanabildim.Daha fazla görmek istersen W1 oynayabilirsin.
Neden yapmayayım? Tam anlamadım.3. dilekten sonra tekrar buluşuyorsun. Ama isteğe bağlı bir görev. Tavsiyem isteğe bağlı görevi yapmaman. Ama sen bilirsin. Kılıcın güçlü değilse isteğe bağlı görevi yapman tavsiyemdir. İsteğe bağlı görevi yapmayınca kılıç dışında bayağı cazip hediyeler var çünkü (Eğer, altın vs).
Tek gecelik bir ilişkiden fazlası değil zaten, kaçırsanız ne olacak hocam. Shani memur gibi adam istiyor, geldiğimde evde olsun diyorTüh yav. Kaçırdık yani.
Hocam bilmiyorum ana çok hoşlandım bu arkadaşdan. Seçme şansım olsa Yennefer’ın, Triss’in yüzüne bakmam. Değişik zevkler.Tek gecelik bir ilişkiden fazlası değil zaten, kaçırsanız ne olacak hocam. Shani memur gibi adam istiyor, geldiğimde evde olsun diyor![]()
Me too ( ͡° ͜ʖ ͡°).Hocam bilmiyorum ana çok hoşlandım bu arkadaşdan. Seçme şansım olsa Yennefer’ın, Triss’in yüzüne bakmam. Değişik zevkler.![]()
Spoiler uyarısı!Neden yapmayayım? Tam anlamadım.
Spoiler uyarısı!
İsteğe bağlı görevi yaparsan:
İsteğe bağlı görevi yapamazsan:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.