Çözüldü Witcher 3 sıfırlandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetaltkn

Hectopat
Yer
Killing Demons with Slayer
Daha fazla  
Oyunu sorunsuz oynuyordum. Az önce 2 tane mod kurdum ve oyuna girdim ve manzara bu:

20210220003133_1.jpg

Modları hemen geri kaldırdım ama hala aynı.Oyuna devam edemiyorum şu an. Dosya doğrulama yaptım sorun çıkmadı. Ne olmuş olabilir nasıl düzeltebilirim bunu?
(Oyun orijinal)

Son düzenleme:
Çözüm
Peki oyunu silip yeniden yüklesem Steam Cloud ile yeniden eski Save'lerimi getirebilir miyim?

Hocam ben ETS 2'yi biliyorsunuzdur zaten, iki farklı bilgisayarda denedim ve geri geldi ama sizin oyunda sıkıntı olur mu bilmiyorum.

Bana göre bir sıkıntı olmaz fakat yine de dediğim gibi Save yedekleyin. Hatta oyunu silmeden bilgisayarı modları yüklemeden önceki tarihe döndürebilirseniz sıkıntı ortadan kalkar.
Steam Cloud kullanılıyorsa Steam kaydediyordur. Belgeler konumu içerisinde oyunun klasörü varsa kayıt dosyalarını orada da bulabilirsiniz.

Bu korsan oyunlar gibi maalesef belgelere kaydetmiyor hocam :D

Bunu silip doğrulama mı yapayım?

Save'in yedeğini alıp doğrulama yapması için dosya silin. Dosyayı silmekten kastım oyun konumundan silip başka bir yerde yedekleyin.

Bu korsan oyunlar gibi maalesef belgelere kaydetmiyor hocam :D

Save'in yedeğini alıp doğrulama yapması için dosya silin. Dosyayı silmekten kastım oyun konumundan silip başka bir yerde yedekleyin.

Peki oyunu silip yeniden yüklesem Steam Cloud ile yeniden eski Save'lerimi getirebilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı