Witcher 3 Sürekli Buga Giriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Oyuna giriyorum diyorum ki bug olmasın, bir bakıyorum kurtlar üstüme gelirken hop, kılıcım kayboluyor. ONC'a oyunu baştan oynamak zorunda kalıyorum vakit kaybı oluyor. Nedir bu hataların sebebi arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip. Son günler ben de Witcher 3 oynuyorum. Bundan 2 yıl önce de bitirmiştim hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Son bir haftadır da 20 saatten fazla süre oynadım hiç dediğiniz buglarla karşılaşmadım. Dosyaları doğrulamayı deneyin. Hairwork kapalı oynuyorum belki bunun etkisi vardır hairwork kapalı oynayın eğer açıksa.
Ek olarak F5'e alıştırın elinizi Aklınıza geldikçe basın en azından çok geriye gitmessiniz bugdan dolayı bir sorun olursa.

İfadeler: Jiw
Sürekli aynı bug mı oluyor? Benimde senelerce oynadığım bir oyun bir kere olsun bir bug ile karşılaşmadım açıkçası. @judgmennt'ün dediği gibi kayıt alın.

Son düzenleme:
Ben oynadığım vakitler bug görmedim hiç. Sadece 2 defa sistemimi bozdu oyun. Bir sahnede iken birden ekran simsiyah oluyor kasa tepki vermiyordu. Yeniden başlattığımda ise SSD içi bomboş silinmiş halde bulup temiz kurulum yapıyordum. Üçüncüyü görmedi zaten SSD'yi bozdu direkt, değişmem gerekti.

Güzel oyun ama Witcher 3 .

Yani sanırsam oyun en son 2016 senesinde çoğu şeyi düzeltecek bir güncelleme de yapmış, bug sorunu hiç olacağını sanmıyorum.

Ben de bir kere bile bug ile karşılaşmadım. Oyun orijinal değilse, normal olabilir. Orijinalinde hiçbir sorun görmedim ben. İlk defa bug konusunda şikayet görüyorum.
Orjinal olmasa konu bile açmazdım zaten Bakalım, bide videosunu çekiyorum oyunun arkadaş, videodayken sinir krizine girip kaydı tekrar açıyorum hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…