Witcher 3 tartışalım!

Gün geçmiyor ki bir Witcher konusu açılmasın Hayır değeri yeni mi anlaşıldı nedir bu oyunun 2015'de çıkmadı mı bu oyun? Bir kaç oynanış videosu izledim sarmadı ama o kadar çok yorum yapılıyor ki en son indirip oynayacağım herhalde. Dizisini de çok sevdim bu arada

Değeri yeni anlaşılmadı. Şu anda büyük bir kesim ciddi anlamda witcher fanı. Witcher gerçekten o kadar iyimiymiş, değilmiymiş diye fikirlerimizi paylaşmak için açtım bu konuyu.

Witcher 3 ile ilgili bir eleştiride bulunacağım ama kendimi yormak istemiyorum. Nasıl olsa serinin eleştirilmesine tahammül edemeyen bir kitle var ve tartışma çıkacak.

Witcher 3 ile ilgili bir eleştiride bulunacağım ama kendimi yormak istemiyorum. Nasıl olsa serinin eleştirilmesine tahammül edemeyen bir kitle var ve tartışma çıkacak.
Hocan konunun ilk mesajında belirttim. Tartışmak yasak. Herkes fikirlerini belirtiyor. 70 mesajda hiç bir tartışma çıkmadı mesela.

Grafik olarak bence ortalama. Dönemin Assassin's Creed oyunlarına baya benziyor grafikler.

Lenovo Ideapad 500-15ISK ile deneyimlerimi sunayım:

Hiçbir fikrim yok. Sadece yukarıdaki FPS yazısını görebiliyordum. Yanında da 2 yazıyordu. Oyun buysa beğenmedim. Değilse oynamadım.

Grafik olarak bence ortalama. Dönemin Assassin's Creed oyunlarına baya benziyor grafikler.
Farklı bir bakış açısı Ama bence oyun hala yağlı boya tablosu gibi akıyor. Güneşin doğduğu zaman ki görsellik hele. O yüzünüze vuran güneş efektini yapabilen bir oyun bulabilmiş değilim hala. Sırf o görsellik için çoğu zaman meditasyonla zamanı güneşin doğuşuna getirip öyle oynuyorum He birde Yenneferla gittiğimiz o karlı bölge mükemmeldi. Manzarasından bahsetmiyorum bile.

Lenovo Ideapad 500-15ISK ile deneyimlerimi sunayım:

Hiçbir fikrim yok. Sadece yukarıdaki FPS yazısını görebiliyordum. Yanında da 2 yazıyordu. Oyun buysa beğenmedim. Değilse oynamadım.
Üzüldüm hocam. İnşallah sizinde iyi bir sisteminiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…