Witcher 3 "taze başlangıç" mı yoksa "yeni oyun" mu?

Makaleler
4
Daha fazla  
Resimlerin ve yazdıklarımın tamamını okuyup anlamadan yorum yapmayın, teşekkürler.

Witcher 2'yi 50. saatin sonunda bitirdim, arternatif sonlarına falan da bakmak istiyordum fakat 300 tane Save almışımdır hangi Save olduğunu bulmak imkansız.

Witcher 3 GOTY aldım yani 2 adet DLC ile birlikte. Şimdi "yeni oyun+" dediği şey sanırsam DLC'ler ile yeni oyuna başlayın diyor. Taze başlangıç ise DLC'ler olmadan mı başlıyor? Veya taze başlangıçtan başlayabilirim sonrasında taze başlangıçta ki Save'imi bir DLC'ye basarsam, taze başlangıçta yağmaladığım itemleri DLC'de kullanabilir miyim? Evet farkındayım biraz karışık anlattım meseleyi fakat oynayan kişiler ne demek istediğimi sanırsam anlayacaktır. Ben ilk olarak ana hikayeyi bitireceğim sonrasında DLC'lere geçeceğim. Önceliğim ana hikaye yani anahikaye de topladığım itemleri DLC'lerde kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

wttc.png
WTC2.png

Son düzenleme:
Taze başlangıç derseniz oyuna sıfırdan başlayacaktır, "Yeni Oyun+" diyerek başlarsanız ise paranız, envanterleriniz ve yetenekleriniz vb. şeyleri kaybetmeden oyuna en baştan başlarsınız.

Taze başlangıç deyip oyuna başla. DLC görevleri zaten belirecek hikâyeyi yaparken ancak levelin çok düşük kalacak o görevler için. İstersen hikayeyi bitirmeden açık dünyada gider yaparsın ama tek vuruşta canını alırlar 🙂

Witcher 2 save'ini aktarabilirsin.

Taze başlangıç yap, oyun evrenini tanı. Oyunu bitirince DLC'ler için 2 seçenek sunuyor oyun, ya Save aktaracaksın ya da oyunun vereceği yeterli olan eşyalarla başlayacaksın. Yani san kalıyor durum.
Taze başlangıç derseniz oyuna sıfırdan başlayacaktır, "Yeni Oyun+" diyerek başlarsanız ise paranız, envanterleriniz ve yetenekleriniz vb. şeyleri kaybetmeden oyuna en baştan başlarsınız.
Tam olarak öğrenmek istediğim 2 şeyi özetlemişsiniz çok teşekkür ederim 👍
Taze başlangıç deyip oyuna başla. DLC görevleri zaten belirecek hikâyeyi yaparken ancak levelin çok düşük kalacak o görevler için. İstersen hikayeyi bitirmeden açık dünyada gider yaparsın ama tek vuruşta canını alırlar 🙂

Witcher 2 save'ini aktarabilirsin.
Tabii ki ana hikaye de düz ilerlemeyeceğim, bir RPG oyununda bu mümkün değil zaten :) Witcher 2 açık dünya değildi, belirli bir map üzerinde dolaşabiliyorduk. Witcher 3 açık dünya olduğu için bol bol canavar kesip iyice ekipmanları geliştirip ana hikayede ve DLC'lerde ilerleyeceğim. Dediğiniz gibi düz ilerleyip tek yemenin manası yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı