Witcher 3 Triss Gemi olayı

Raikkonen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Witcher 3 oynamaktayım ve Triss’in Novigrad’dan gemi ile kaçtığı ana kadar hep Triss ile aramı iyi tuttum. Gemi önündeki konuşmada da Triss’e güzel şeyler söyledim ancak Novigrad’da kalması tehlikeli olduğu için ille de benimle kal demedim. Benim ki de nasıl bir ince düşünceyse artık :)
Keşke gitmesine izin vermeseydim diye düşünüyorum ancak sonrasında baya yan görev bitirdim artık Novigrad’dan Skillege’ye geçiş yapacağım.
Triss ile yolumuz tekrar kesişecek mi bunu çok merak ediyorum. Yoksa kızıl saçlı sevdiceğim ellerimden kayıp gitti mi?

Merhaba arkadaşlar, Witcher 3 oynamaktayım ve Triss’in novigrad’dan gemi ile kaçtığı ana kadar hep Triss ile aramı iyi tuttum. Gemi önündeki konuşmada da Triss’e güzel şeyler söyledim ancak novigrad’da kalması tehlikeli olduğu için ille de benimle kal demedim. Benim ki de nasıl bir ince düşünceyse artık :)
keşke gitmesine izin vermeseydim diye düşünüyorum ancak sonrasında bayağı yan görev bitirdim artık novigrad’dan skillege’ye geçiş yapacağım.
Triss ile yolumuz tekrar kesişecek mi bunu çok merak ediyorum. Yoksa kızıl saçlı sevdiceğim ellerimden kayıp gitti mi?

Ben benimle kal seçeneğini secmiştim. Böylesine güzel bir hatun kaçmaz, ve sonra olanlar 😁Triss ile sonrasında görüşeceksiniz, fakat ellerinizden kayıp gitti. Bir daha böyle bir şeyle karşılaşmayacaksınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı