Sürprizbozan Witcher 3 Triss gitti

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Witcher 3 silah arkadaşları Novigrad'da Triss'e yardım ediyordum ilerideki savaşa katılsın diye. Bir tane yan görevini yaparken cadılarla bir olmasına yardım ettim en son gemiye bindi kaçtı gitti. Spoiler vermeden söyleyebilir misiniz, Triss bir şekilde geliyor mu savaşa veya bu oyunun sonunu etkiledi mi? Çünkü ben Yennefer'i istemiyordum oyunun sonundaki seçimde.

Hocam bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama şöyle izah edeyim siz çağırabildiğiniz kadar kişiyi çağırın yeter.

Savaşı her türlü kazanıyorsunuz. O yüzden pek önemi yok.

Deniz feneri sahnesi gelmeden doğrudan gemiyle gittiyse konuşma seçeneklerinde hata yaptın sanırım.
Galiba öyle bir eşşeklik ettim. Balo'da kızı öptüm öpmesine de geminin oradaki diyaloglarda kıza "Seni Seviyorum" seçeneği vardı ben onun yerine "Bi daha deneyelim" tarzı bir şey dedim. Bilmiyordum ki. Seni seviyorum desem kalacak mıydı yani? Ayrıca bi an düşündüm dakika bir gol bir Yennefer'le papaz olmayalım diye.

Galiba öyle bir eşşeklik ettim. Balo'da kızı öptüm öpmesine de geminin oradaki diyaloglarda kıza "Seni Seviyorum" seçeneği vardı ben onun yerine "Bi daha deneyelim" tarzı bir şey dedim. Bilmiyordum ki. Seni seviyorum desem kalacak mıydı yani? Ayrıca bi an düşündüm dakika bir gol bir Yennefer'le papaz olmayalım diye.
Kalıcaktı hatta deniz fenerinde romantik sahne yaşanıcaktı hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı