Witcher 3 Triss ya da Yennefer'ı seçmek

maethril

Centipat
Katılım
30 Haziran 2022
Mesajlar
628
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunu bitirdim ve bitirdiğimizde tüm hikayeyi özet geçen bir şey çıkıyor ya hani mesela Skellige de cerys in başa geçmesini sağladıysak cerys yağmalar yapmak yerine ada ile ilgilendi diye. En sondada (bende) Geralt yalnız başına beş parasız yola devam etti dedi. Başka sonlara baktığımda yok işte geral ve Triss kovire taşındılar vesaire diyordu. Ama ben oyunu oynarken ne Triss'i ne de Yennefer'ı seçme gibi bir şey göremedim ikisi ile de tüm side Quest'leri yaptım ikisi ile de malum işleri yaptım ama herhangi bir seçenek çıkmadı sona yönelik. Öyle olması için ne yapmam gerekiyordu?
 
Öncelikle oyun sonunda seçtiğin kişiyi görebilmek için Blood and Wine ek paketinin kurulu olması gerekir. 2 kadından birini seçebilmek için birine yanaşıp öbürünü reddetmen gerekiyor. İkisini de reddedersen veya ikisine de yanaşırsan Triss ve Yennefer seni terk eder.
 
Hocam Triss'in gitmesine izin verip üstüne birde Yen'in dilek görevini yapmayıp yada yapıp Yen'i reddederseniz ikisinide seçmemiş oluyorsunuz. Ya da tam tersi ikisine de aşkınızı ilan ettiyseniz maalesef ikisiyle de sevgili olma şansınız gitmiş oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı