Strangerbalance Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #1 Triss'in bütün yan görevlerini yaptığım halde yanına gidince bu gorevini yapamıyorum başarısız olanlarda da görev yok ne yapmam lazım. Dosya Ekleri IMG_20221228_182017.jpg 209,8 KB · Görüntüleme: 172 IMG_20221228_182042.jpg 150,2 KB · Görüntüleme: 165
Triss'in bütün yan görevlerini yaptığım halde yanına gidince bu gorevini yapamıyorum başarısız olanlarda da görev yok ne yapmam lazım.
Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 556 28 Aralık 2022 #2 Oyunu bende boss geçemediğim için sildim sende sil kurtul. Artı 0 Eksi
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #3 Strangerbalance dedi: Triss'in bütün yan görevlerini yaptığım halde yanına gidince bu gorevini yapamıyorum başarısız olanlarda da görev yok ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Dostum yan görevlerde Triss'le alakalı bir görev olabilir. Önce onu yap. Sanırım dümdüz yarmışsın ana görevlerden. Witcher yan görevsiz olmaz. Artı 0 Eksi
Strangerbalance dedi: Triss'in bütün yan görevlerini yaptığım halde yanına gidince bu gorevini yapamıyorum başarısız olanlarda da görev yok ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Dostum yan görevlerde Triss'le alakalı bir görev olabilir. Önce onu yap. Sanırım dümdüz yarmışsın ana görevlerden. Witcher yan görevsiz olmaz.
KS KS Strangerbalance Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #4 Aeronight dedi: Dostum yan görevlerde Triss'le alakalı bir görev olabilir. Önce onu yap. Sanırım dümdüz yarmışsın ana görevlerden. Witcher yan görevsiz olmaz. Genişletmek için tıkla... Her yan görevi yaptım Dosya Ekleri Screenshot_2022-12-28-18-59-26-584_com.whatsapp.jpg 61,6 KB · Görüntüleme: 85 Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Dostum yan görevlerde Triss'le alakalı bir görev olabilir. Önce onu yap. Sanırım dümdüz yarmışsın ana görevlerden. Witcher yan görevsiz olmaz. Genişletmek için tıkla... Her yan görevi yaptım
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #5 Strangerbalance dedi: Her yan görevi yaptım Genişletmek için tıkla... Direkt ana görevden yardırarak gittiyseniz, Triss'e Novigrad'dan kaçmasına yardım etmemişsiniz ve onunla Vegelbudların balosuna gitmemişsiniz sanırım. Bu yüzden Triss'i çağıramıyor olabilirsiniz. Siz yine de oradaki tüm yan görevleri yapın. Artı 0 Eksi
Strangerbalance dedi: Her yan görevi yaptım Genişletmek için tıkla... Direkt ana görevden yardırarak gittiyseniz, Triss'e Novigrad'dan kaçmasına yardım etmemişsiniz ve onunla Vegelbudların balosuna gitmemişsiniz sanırım. Bu yüzden Triss'i çağıramıyor olabilirsiniz. Siz yine de oradaki tüm yan görevleri yapın.
KS KS Strangerbalance Decapat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #6 baloya gittim Artı 0 Eksi