Çözüldü Witcher 3 Velen'deki diğer ipuçlarını incele görevi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

658131

Hectopat
Arkadaşlar merhaba en az 1 saattir ne yapacağımı düşünüyorum. Sorun şurada daha demin beyaz saçlı bir kıza yardım ettim amağaradan çıktım. Ondan sonra önümde gemi var. Başka bir şey yok. YouTube'dan baktım adamlar Liman'a ışınlanıyor. Ama bende liman seçeneği yok. Yani gidemiyorum. Bakıyorum Gemiyle'de gidemiyorum çünkü kara sınırı var. Yardımcı olursanız sevinirim.

20241116151006_1.jpg

20241116150948_1.jpg

Dosya Ekleri

• 20241116151023_1.jpg
    20241116151023_1.jpg
    584,2 KB · Görüntüleme: 31
Çözüm
Evet baktım oraya hiç gitmediğim için yok. Gemi'ye bindim liman işareti çıkmadı.
O zaman en yakınındaki tabela Karga Tüneği olduğundan oraya doğru git, oradan Asılmış Adam Ağacı tabelasına ışınlan oradan da Oxenfurt'a doğru git.

Evet baktım oraya hiç gitmediğim için yok. Gemi'ye bindim liman işareti çıkmadı.
Daha önce hiç ışınlanmadıysan bu şekilde yapılıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bakayım.

Hocam Asma ağacı'na da ışınlanmıyor üstüne basıyorum
Ona ışınlanmak için başka bir tabelanın dibine gidip orada açılan harita ekranından ışınlanmalısın ama şuan ki mevzumuz o değil gemiye bindiğimiz zaman haritada liman işareti olur bu işaretin olup olmadığına bak en kötü ilk dediğim yöntem ile en yakın tabelaya doğru gidip daha sonra Oxenfurt'a en yakın tabelayı seçip oraya ışınlan.

Ona ışınlanmak için başka bir tabelanın dibine gidip orada açılan harita ekranından ışınlanmalısın ama şuan ki mevzumuz o değil gemiye bindiğimiz zaman haritada liman işareti olur bu işaretin olup olmadığına bak en kötü ilk dediğim yöntem ile en yakın tabelaya doğru gidip daha sonra Oxenfurt'a en yakın tabelayı seçip oraya ışınlan.

O zaman en yakınındaki tabela Karga Tüneği olduğundan oraya doğru git, oradan Asılmış Adam Ağacı tabelasına ışınlan oradan da Oxenfurt'a doğru git.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Tamam hallettim.

2 Görev vardı ya hocam 1 tanesi bitti. O kızını bulma görevi Oxenfurt'a girdim. İpuçlarını incele filan diyor ya oda şehirdeki sarı belgelere (ilan tahtasına gidip mi yapacağız o görevi.

Son düzenleme:
2 Görev vardı ya hocam 1 tanesi bitti. O kızını bulma görevi Oxenfurt'a girdim. İpuçlarını incele filan diyor ya oda şehirdeki sarı belgelere (ilan tahtasına gidip mi yapacağız o görevi.
Kızı bulduktan sonra babasına gitmen gerekiyor haber vermek için yani Karga Tüneği'ne ışınlanacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı