Arkadaşlar merhaba en az 1 saattir ne yapacağımı düşünüyorum. Sorun şurada daha demin beyaz saçlı bir kıza yardım ettim amağaradan çıktım. Ondan sonra önümde gemi var. Başka bir şey yok. YouTube'dan baktım adamlar Liman'a ışınlanıyor. Ama bende liman seçeneği yok. Yani gidemiyorum. Bakıyorum Gemiyle'de gidemiyorum çünkü kara sınırı var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Adam daha önce Oxenfurt'a gittiği için tabelayı açmış bu yüzden ışınlanabiliyor sen ise hiç gitmediğin için ışınlanamazsın yakın bir yere ışınlanıp öyle git.
Ona ışınlanmak için başka bir tabelanın dibine gidip orada açılan harita ekranından ışınlanmalısın ama şuan ki mevzumuz o değil gemiye bindiğimiz zaman haritada liman işareti olur bu işaretin olup olmadığına bak en kötü ilk dediğim yöntem ile en yakın tabelaya doğru gidip daha sonra Oxenfurt'a en yakın tabelayı seçip oraya ışınlan.
Ona ışınlanmak için başka bir tabelanın dibine gidip orada açılan harita ekranından ışınlanmalısın ama şuan ki mevzumuz o değil gemiye bindiğimiz zaman haritada liman işareti olur bu işaretin olup olmadığına bak en kötü ilk dediğim yöntem ile en yakın tabelaya doğru gidip daha sonra Oxenfurt'a en yakın tabelayı seçip oraya ışınlan.
2 Görev vardı ya hocam 1 tanesi bitti. O kızını bulma görevi Oxenfurt'a girdim. İpuçlarını incele filan diyor ya oda şehirdeki sarı belgelere (ilan tahtasına gidip mi yapacağız o görevi.
2 Görev vardı ya hocam 1 tanesi bitti. O kızını bulma görevi Oxenfurt'a girdim. İpuçlarını incele filan diyor ya oda şehirdeki sarı belgelere (ilan tahtasına gidip mi yapacağız o görevi.