Arkadaşlar merhaba en az 1 saattir ne yapacağımı düşünüyorum. Sorun şurada daha demin beyaz saçlı bir kıza yardım ettim amağaradan çıktım. Ondan sonra önümde gemi var. Başka bir şey yok. YouTube'dan baktım adamlar Liman'a ışınlanıyor. Ama bende liman seçeneği yok. Yani gidemiyorum. Bakıyorum Gemiyle'de gidemiyorum çünkü kara sınırı var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam son kez bir şey soracağım 1-2 tane görev yaptım sizin dediğiniz karga tüneğine geldim o baronu bulamıyorum kalenin içerisinede girdim. Adamı bulamadım. Harita'da gözükmüyor nedense acaba araştırma görevi mi anlayamadım.
Hocam son kez bir şey soracağım 1-2 tane görev yaptım sizin dediğiniz karga tüneğine geldim o baronu bulamıyorum kalenin içerisinede girdim. Adamı bulamadım. Harita'da gözükmüyor nedense acaba araştırma görevi mi anlayamadım.
Ormanın Hanımları görev serisiyle ilerle. Görevler birbiriyle bağlantılı. Ayrıca unutma Skellige'ye gitmeden önce Novigrad ana görevlerini ve bazı yan görevleri yapman iyi olur bazı şeyler ana hikayeyi etkiliyor çünkü.