Witcher 3 Velen'deki diğer ipuçlarını incele ve Baron'un karısını bul görevi nasıl yapılır?

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Evet başlıkta yazdığım gibi bu sinir bozucu yerde takıldım kaldım. Ne yapmam, nereye gitmem gerekiyor bulamadım. deli dana gibi etrafta koşuşturuyorum. Bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet başlıkta yazdığım gibi bu sinir bozucu yerde takıldım kaldım. Ne yapmam, nereye gitmem gerekiyor bulamadım. deli dana gibi etrafta koşuşturuyorum. Bilen var mı?

Görevin ve görev bölgesine gidip oranın ekran görüntüsünü atabilir misin yapalı fazla olmadı ama tam hatırlayamıyorum.

Diğer yan görevleri bitir. Bitirdikten sonra görev sekmesinde görevin olduğu yerdeki yazıları oku nereye gideceğini söylüyor.

Harita da gezip ünlem işaretlerine gidip onları yapıp ipucu toplamalısın.

Keira Metz ile ilgili bir görev yaptıktan sonra devam ediliyor diye hatırlıyorum.
Şöyle de bir video buldum belki yardımcı olur: Video

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…