Witcher 3 wild hunt bitince DLC’lere geçiş yapılır mı?

Daha fazla  
Witcher 3 ana hikayeyi bitirdim. DLC’lere başlamak istiyorum fakat nasıl oluyor bilmiyorum. Yeni oyun falan oluşturmayı denedim, zırhlar falan değişiyor, tekrar kaer morhende başlatıyor. Sonra oyunun verdiği zırhlar falan geliyor. Direkt ana hikaye bitince o halimle DLC’lere geçiş yapamıyor muyum?

Son savaş bittikten sonra görevlerde blood and wine ve hearts of stone için ana görevlerin gözükmesi lazım. Onları seçerek başlayabilirsiniz.

Oyuna ilk başladığında ana hikayeyi DLCler ile oynamayı seçtiysen kontrat görevlerini aldığın yerden alıyorsun sonra da quest yerine geliyor, eğer DLCleri ana hikaye ile oynamayı seçmediysen ana menüden seçip oynaman lazım. Yanlış hatırlamıyorsam Velen'de sıfır karakter ile başlıyorsun.(Birkaç iksir falan hariç)

Bir tane dlc görevini yapayım dedim oyunun başlarında yaptığım görevin aynısı kurbağaya dönüşen prensi öldürdüm ve gemi ile başka adaya sürgün ettiler

Ben ana görevleri bitirdikten sonra DLC görevlerine başladım. Aşırı iyi olmuş. Eğer bunu Ubisoft veya EA yaptırsaydı ayrı oyun olarak satardı. Emek ile yapılmış gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…