Witcher 3: Wild Hunt " Skellige hidden treasure" nasıl bulunur?

Saitama_Hironi

Hectopat
Arkadaşlar Witcher 3 de Skellige soru işaretleri yaparken bir tane gizli sandık görevini buldum. Ama haritada ki işaretlediği alanda aradığı sandığı hiç bulamadım. Tüm sandıkları toplamama rağmen hala var gibi görünüyor. Bu yerde ki ana bulmam gereken hazine nerede acaba? (SS atıp gösterebilir misiniz) acaba buga girdi mi diye de korkuyorum. Çünkü bu görevi atlayıp bayağı görev yaptım ve geri dönme şansım da hiç yok. O yüzden inşallah buga girmemiştir...

1641126295338.png

İnternetten araştırdım fakat bulamadım bir türlü. Birkaç sorum olacak GeForce NOW yurt dışında Türkçe olarak oynanabiliyor olması lazım oyun ve ücretsiz olarak oynuyorsanız hangi VPN'yi kullanıyorsunuz bağlanmak için.

İnternetten araştırdım fakat bulamadım bir türlü. Birkaç sorum olacak GeForce NOW yurt dışında Türkçe olarak oynanabiliyor olması lazım oyun ve ücretsiz olarak oynuyorsanız hangi VPN'yi kullanıyorsunuz bağlanmak için.
Evet Türkçe oynayabiliyorum ama English'mi geliştirmek için English'çe oynuyom. Ve ben kolaylık olsun diye Google versiyonundan oynuyom Geforce NOW'u. Uygulamasını indirdiğim zaman VPN uygulaması da aramam lazım ve çok uğraştırıcı geldiği için Google'dan oynuyom direk. Google'da eklenti olaraka ZenMate kullanabilirsin.
Ben de bir Witcher ekipman görevinde bug var sanmıştım, bir kaç ay sonra şans eseri bulmuştum. Bug değildir muhtemelen.
Umarım... :/ Ama baya araştırdım bulamadım baya iyi saklamışlar. :d
Bug olabilir.
Bunlar hep Triss'in oyunu
İnşallah değildir ya :///
Triss'le yatmayınca kızmış olabilir

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı