Sürprizbozan Witcher 3 yan görevinde ne yapılmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HAV CAAREN

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bir durumda kaldım. Yan görevlerin tümünü bitirdim fakat nedense durum çok farklı, anlamadım? Bütün yan görevleri bitirdim bütün Blood and Wine görevleri bitti fakat bunda bir çözüm bulamadım.neyin fırsatını kollamalıyım şu anda ne yapmalıyım tam olarak?

Eki Görüntüle 1415533

Son düzenleme:
Oyunu oynamadım baştan söyleyim. Haritada bahsedilen lac celavy denilen bir yer var mı?

Oraya gittiğimde Yaşlı adam "Beş erdeme sahip olduğunu kanıtladığında geri dön." diyor.

Oraya gittiğimde Yaşlı adam "Beş erdeme sahip olduğunu kanıtladığında geri dön." diyor.
Arkadaşıma ulaşamadım ama nette şunu buldum.

görev: the beast of toussaint / toussaint canavarı - ilk denemede milton'ın yerini bilin.

* görev: la cage au fou / çılgınlar kulübü - benekli hortlağı öldürmek yerine lanetini kaldırın.

* görev: a knight's tales / bir şovalyenin masalları(?) - başarılı bir şekilde ritüeli gerçekleştirin. cadının yardımını alıp almamanız fark etmiyor. gareth'ın kemiklerini kullanıp doğru sıralamayı yapın sadece.

* görev: father knows worst / babam en kötüsünü bilir - hugo'yu kardeşlerine saldırmaya değil onlar ile konuşmaya ikna edin.

* görev: gwent: to everything - turn turn tournament! / bsod - turnuvayı kazanın.

* görev: but other than that, how did you enjoy the play? / onun dışında, oyunu beğendin mi?(?) - sahneyi yeniden canlandırmak için ilk denemenizde mumları doğru sıralamada yakın.

bu erdemlerin beşini de tamamladıysanız(sadece 1 kanıt yeterli her biri için) lac célavy adasına gidip oradaki keşiş ile konuşun. eğer ki bu belirttiğim erdemleri daha önce kanıtladıysanız sizinle savaşıcak ve kazandığınız da aerondight'a sahip olacaksınız. erdemleri önceden kanıtlamayıp giderseniz size kanıtladıktan sonra geri dönmenizi söyleyecek

ben bunların hepsini tam tersi yaptım :SS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…