Witcher 3 yan görevler nerede?

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:GTX 1650
İşlemci:İ5 9400F
Bellek:16 GB
Anakart:Biostar - H310MHP
İşletim Sistemi: Windows 11
Sistem Türü:64 bit
Meslek
Öğrenci
Kasaba'dan bir sürü ilan aldım. Ama görevler kısmında sadece 3 tane var. Nerede bunlar?

Görevle alakalı/görev veren bi' kağıtsa, alıp envanterden okuduğunuzda görev listenize alakalı görevi ekler.

Onun dışında...:
İlan tahtalarındaki her şey kontrat veya görev değil. Genellikle 1 - 2 tanesi kontrat/yan görev ve ilanların olduğu menüdeki diğer kağıtlara kıyasla daha büyükler. Diğerleri gerçekçilik/çeşitlilik katmak için koyulmuş, başka bi' işe yaramayan notlar. Bunlar daha küçük.

Aldığınız kağıtların kontrat/görev olduğundan emin misiniz? Kontratları görev menüsünde "Witcher Kontratları", yan görevleri "İkincil Görevler" altında bulabilmeniz lazım.

Tahtaya asılan her kağıt görev değil. Her ne kadar "şu - bu lazım, şöyle yardım edin, böyle zor durumdayım" vb. yazan küçük kağıtlar olsa da bunlar aldığınızda görev vermiyorlar. Böyle şeyler yazmayanlar da çeşitlilik vs. olsun diye koyulmuş.
Küçük kağıtların yanı sıra büyük ve bazen üzerinde mühür olan kağıtlar kontrat veya yan görev veriyor (seçtiğinizde üzerlerinde "kontrat:" diye yazar).

Alınabilecek görevi olan ilan tahtaları haritada sarı renkli ve ünlem işaretli kağıt olarak görünüyor. Belki görevi olmayan tahtalardan birinde olabilirsiniz.

Bahsettiğim küçük - büyük kağıt olayına aşağıdan bakabilirsiniz. Büyük kağıtların dışındaki küçük kağıtların hiçbiri görev vermiyor. Bu oyundaki bütün tahtalar için geçerli.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı