Witcher 3 Yennefer ile cin görevi

"Aa oyun bana böyle bir imkan vermiş, ben ikisine de yürüyeyim o zaman!" Gibi bir akıllılık düşünüp "efsunger adam, yapar!" Derseniz siz hinlik yapmaya çalışırken oyunun da boş olmadığını ve başınıza gelme ihtimali olan şeyleri düşünmeniz gerek :). Efsunger de olsanız bence bir kadın yeterli. Yoksa karşınızda yenilmesi mümkün olmayan, canavardan daha tehlikeli varlıklar bulacaksınız :D.

Biliyorum sonu spoiler yedim ama yennifere seni sevmiyorum deyince ama bende herhangi bir şey değişmedi falan diyor ya o kısım beni üzdü açıkçası😃

Biliyorum sonu spoiler yedim ama yennifere seni sevmiyorum deyince ama bende herhangi bir şey değişmedi falan diyor ya o kısım beni üzdü açıkçası😃

Bende herhangi bir şey değişmedi seni halen seviyorum diyor(Yennefer), sonra Geralt ben artık hoşlanmıyorum deyince üzülüyor ve dilekleri yerine getirdik doğru olanı yaptık diye geçiştiriyor.

Aslında Triss ve Yennefer'den biri + oyundaki tüm kadınlarla birlikte olabiliyorsun zaten.
Tabi o ikisi dışında oyunda istediğinizle istediğiniz yaşayabiliyorsunuz, ruhları duymuyor :D. Ama kendi aralarındaki çekememezlik yok mu... Yennefer Kaer Morhen'e döndüğünde ilk yaptığı iş Geralt ve Triss'in yatmış olduğu meşe yatağı attırmak oluyor odadan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı