Sürprizbozan Witcher 3 Yennefer ve Triss

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Matany

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2018
Mesajlar
921
Çözümler
3
Görselde bahsedilen görevlere kadar her ikisi ile de flörtleşirsek örneğin her iki karakteride öpme gibi 3. sonu mu elde ediyorum acaba?

Screenshot_20230809-081159~2.png

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Görselde bahsedilen görevlere kadar her ikisi ile de flörtleşirsek örneğin her iki karakteride öpme gibi 3. sonu mu elde ediyorum acaba?

Eki Görüntüle 1895436

Hocam seçin birini gitsin ben trissi seçmiştim. Yen'le sadece oyunun başlarında bir şeyler yaptım sonra saldım.
 
İkisi de sizi terk eder. Ama final görevini etkilemez. Sadece varda DLC'leriniz etkileniyor.
 
Sadece Triss'e ya da sadece Yenn'e yüz verirsen oyun sonunda (DLC'ye sahipsen) Geralt'ın evinde sürekli flörtleştiğin karakter kalır. Yok sen ikisini birlikte götüreyim dersen o zaman oyun sonunda ikisini de kaybedersin. Evde Ciri olur. Karakterli ol ikisine birden yürüme diyor oyun kısacası.
 
Aga birisini seç ful ona yürü diğerini friendzone'la. İlk oyunu oynadıysanız Triss'in ne kadar şerefsiz biri olduğunu biliyorsunuzdur zaten.
 
Aga birisini seç ful ona yürü diğerini Friendzone'la. İlk oyunu oynadıysanız Triss'in ne kadar şerefsiz biri olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

O zaman ben yenden gidiyorum ilk oyunu oynamadım ne yazık ki ve son olarak sormak istiyorum Yennefer görevleri ne zaman geliyor acaba.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı