Witcher 3 Yennefer vs. Triss

Hocam senin profil fotoğrafındaki de nineme benziyor.

Olabilir. Benim zaten Tyreen güzeldir diye bir iddiam yok. 😄

nikita-samartsev-tyreen-1080p.jpg

Hocam kitabın bitimiyle 3. oyun arasında 10 yıl civarı fark vardır en fazla.
1. oyun ile 2. oyunun arasında büyük bir sene farkı yok. Fakat 3. oyunda büyük bir yıl farkı vardı. Oyunun başındaydı sanırım, Geralt ile Vesemir yarım asır boyunca at sürdüğünü dile getiriyordu. Mecazi olarak değil.

Haklısınız hocam. Ama ben diziyi sadece karakterler için kötü olduğunu düşünmüyorum. Biraz garip gelebilir ama ben Yen'i oynayan kadına çok ısındım. Atmosfer, Henry Cavill'in mükemmel aktörlüğü, canavar sahneleri vs. bence iyiydi. Harika diyemem ama bence ortalamanın bir tık üstünde bir diziydi. İkinci sezonu çıkınca izlerim şahsen.
Hocam farkettiyseniz Yen'e hiçbirşey söylemedim çünkü iyi oynandı ve en azından renk skalası tutuyordu :D Henry Cavill Geralt rolünü biraz fazla kahramanımsı üstlenmeseydi daha iyi olurdu, kıyafeti ve setleri biraz süper kahramanı andırıyordu çünkü.

1. oyun ile 2. oyunun arasında büyük bir sene farkı yok. Fakat 3. oyunda büyük bir yıl farkı vardı. Oyunun başındaydı sanırım, Geralt ile Vesemir yarım asır boyunca at sürdüğünü dile getiriyordu. Mecazi olarak değil.
Hocam sizi bir konuda etiketledim dönüş yapabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı