Judy bundan daha güzel.Eki Görüntüle 772736judy varken geri kalan kızlar boş.
Şu zehirli oku atma işte.
Judy bundan daha güzel.Eki Görüntüle 772736judy varken geri kalan kızlar boş.
Genel oyun içi olarak değil ama bu fotoğrafta bence ikisindende daha çekici duruyor Triss.Judy bundan daha güzel.
Yoo, ben doğruları konuşuyorum.Hocam abartmayın isterseniz.
Yok hocam o kadar uzun boylu değil.Judy bundan daha güzel.Eki Görüntüle 772736Judy varken geri kalan kızlar boş.
Genel oyun içi olarak değil ama bu fotoğrafta bence ikisindende daha çekici duruyor Triss.
Eki Görüntüle 772739
Hocam Barbara kırmızı çizgimizdir.Yoo, ben doğruları konuşuyorum.
Gaza gelmişimHocam farkettiyseniz Yen'e hiçbirşey söylemedim çünkü iyi oynandı ve en azından renk skalası tutuyorduHenry Cavill Geralt rolünü biraz fazla kahramanımsı üstlenmeseydi daha iyi olurdu, kıyafeti ve setleri biraz süper kahramanı andırıyordu çünkü.
Aslında teyze filan da değil 28 yaşında Anna Shaffer, sadece saç stili ve kıyafetleri sanki 40 yaşlarında bir teyze gibi gösteriyor kendisini yoksa çirkin bir kadın veya yaşlı bir teyze görünümü yokKızıldan şaşmayacaksın. TV serisinde teyzenin birine oynatmasalardı güzelim karakteri iyiydi.
Hocam Barbara kırmızı çizgimizdir.
Lütfen bu işi uzatmayalım.
Hocam kitaptan sonra Geralt'ın yeniden ortaya çıkması 6 yıl sonrasıydı diye biliyorum. 3. oyunda Geralt Vesemir ile yolda karşılaşıp yarım yıl gibi bir süre iz sürüyorlar. O yarım asırı sanki Geralt'ın yaşına ithafen söylüyordu Vesemir.1. oyun ile 2. oyunun arasında büyük bir sene farkı yok. Fakat 3. oyunda büyük bir yıl farkı vardı. Oyunun başındaydı sanırım, Geralt ile Vesemir yarım asır boyunca at sürdüğünü dile getiriyordu. Mecazi olarak değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.