Witcher 3 Yennefer vs. Triss

İkisini de aynı anda yürütmek istersen tek başına kalırsın ona göre

Triss'e gitme kal dediysen yen e karşı soğuk olman gerek.

Hala seviyorum seçeneğini seçerseniz ikisi ile de sevgili olabileceksiniz evet. Sonra hüzünlü son sizin de bildiğiniz gibi, ama ben Shani’ciyim derseniz onu da yapabilirsiniz bence.

Triss'in Geralt'a gerçekten aşık olduğu meçhul aslında. Triss daha çok Geralt ve Yennefer arasındaki saplantılı ilişkiyi kıskanıyor ve buna benzer bir ilişki yaşamak istiyor. Öte yandan Yennefer'da Geralt'ın dilediği dilek olmasaydı ona aşık olur muydu bu da bir muamma.

Hala seviyorum seçeneğini seçerseniz ikisi ile de sevgili olabileceksiniz evet. Sonra hüzünlü son sizin de bildiğiniz gibi, ama ben Shani’ciyim derseniz onu da yapabilirsiniz bence.
Peki sevgili olmuş oluyormuyum direk? Merak ettiğim kısım o benim.
İkisini de aynı anda yürütmek istersen tek başına kalırsın ona göre

Triss'e gitme kal dediysen yen e karşı soğuk olman gerek.
Evet biliyorum ama eğer hala seviyorum dersem otomatik sevgilimi olmuş oluyoruz?

Evet hocam direkt sevgili sayılıyorsunuz. Normal romance ile sizin ikili yaptığınızın arasında bir fark olmuyor. Sonu dışında tabii ki.

Oyun başı Triss'i seçtim ama şimdi Yennefer'i öyle görünce üzüldüm vallahi ne yani bende bir his değişimi olmadı deyince .

Yenefer geraltin gerçek aşkıdır ve birbirlerine bağlanmıştır bunlar olmasada ben romantizim isteyen bir kadındansa sinirlerininse beni portalla göle yollayan bir kadını tercih ederim

Yenefer geraltin gerçek aşkıdır ve birbirlerine bağlanmıştır bunlar olmasada ben romantizim isteyen bir kadındansa sinirlerininse beni portalla göle yollayan bir kadını tercih ederim
Sizi nereye açtığını bilmediği bir portala fırlatmasını nasıl sevebiliyorsunuz hocam? Ben Istredd ile aldatması ve bu hareketi sebebi ile kinliyim zaten Yen ablamıza. Kendisi Istredd ile aldatırken sorun olmuyor. Ama hafızası gidik olan Geralt Triss ile beraber olursa sorun oluyor yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…