O değil de şey sorucam ben Triss'e seni seviyorum dedim sevgili falan olduk işte geralt abimiz işi pişirdi falan şu anda Yennefer'la olan görevleri yapıyorum cini bulduk bozdurduk büyüyü seni seviyorum dersem ikisiylede sevgilimi olmuş oluyorum? İkisiylede sevgili olunca beni bekleyen sonu biliyorum da .
O değil de şey sorucam ben Triss'e seni seviyorum dedim sevgili falan olduk işte geralt abimiz işi pişirdi falan şu anda Yennefer'la olan görevleri yapıyorum cini bulduk bozdurduk büyüyü, İki seçenek çıktı artık sana karşı birşey hissetmiyorum veya seni seviyorum diye ben seni seviyorum dersem ikisiylede sevgilimi olmuş oluyorum? İkisiylede sevgili olunca beni bekleyen sonu biliyorum da .
Hala seviyorum seçeneğini seçerseniz ikisi ile de sevgili olabileceksiniz evet. Sonra hüzünlü son sizin de bildiğiniz gibi, ama ben Shani’ciyim derseniz onu da yapabilirsiniz bence.
Hocam yen ile evlenirim derken onunla yola çıkmayı isterim anlamında zaten evlenme işi falan yaş yani ama uzun ve sıkıcı bir ilişki olacağına kısa ve zevkli olsun daha iyi. Hem geralt yen i daha çok seviyor Triss geralt a çok büyük onu sahiplenme ile bakıyor ne derse yapıyor kararını falan sorgulamıyor Triss bana çok çocuksu geliyor. Oyundan bahsediyorum tabii kitaplar hakkında bir bilgim yok.
Triss'in Geralt'a gerçekten aşık olduğu meçhul aslında. Triss daha çok Geralt ve Yennefer arasındaki saplantılı ilişkiyi kıskanıyor ve buna benzer bir ilişki yaşamak istiyor. Öte yandan Yennefer'da Geralt'ın dilediği dilek olmasaydı ona aşık olur muydu bu da bir muamma.
Hala seviyorum seçeneğini seçerseniz ikisi ile de sevgili olabileceksiniz evet. Sonra hüzünlü son sizin de bildiğiniz gibi, ama ben Shani’ciyim derseniz onu da yapabilirsiniz bence.
Yenefer geraltin gerçek aşkıdır ve birbirlerine bağlanmıştır bunlar olmasada ben romantizim isteyen bir kadındansa sinirlerininse beni portalla göle yollayan bir kadını tercih ederim
Yenefer geraltin gerçek aşkıdır ve birbirlerine bağlanmıştır bunlar olmasada ben romantizim isteyen bir kadındansa sinirlerininse beni portalla göle yollayan bir kadını tercih ederim
Sizi nereye açtığını bilmediği bir portala fırlatmasını nasıl sevebiliyorsunuz hocam? Ben Istredd ile aldatması ve bu hareketi sebebi ile kinliyim zaten Yen ablamıza. Kendisi Istredd ile aldatırken sorun olmuyor. Ama hafızası gidik olan Geralt Triss ile beraber olursa sorun oluyor yok ya