Witcher 3 Yennefer vs. Triss

Kitapları okuduğum halde ben bile anlayamadım ne olup ne bittiğini hocam, belki de kitapları okumamın üstünden uzun süre geçtiği içinde yaşanmış olabilir bu durum.
Kitapları okumadım ben, Witcher serisini bitirip diziyi izlemeye başlamıştım. Ona rağmen bilmediğim birkaç şey vardı, oyunda anlatılmadı bana bunlar. Veya ince bir şekilde anlatıldı da ben anlamadım.

Kitapları okumadım ben, Witcher serisini bitirip diziyi izlemeye başlamıştım. Ona rağmen bilmediğim birkaç şey vardı, oyunda anlatılmadı bana bunlar. Veya ince bir şekilde anlatıldı da ben anlamadım.
Yok hocam anlatılmıyor sizin ile alakalı bir sorun yok ortada, sadece bazen kitaplardan küçük referanslar yapılıyor okadar.

Ne Yennefer ne Triss. Judy dururken 2. tartışılır sadece :D.
The Witcher 3 yeni nesile gelene kadar onunlayız hocam sıkıntı yok 😀

Bu arada Judy Alvarez’in Triss’in pozunu çaldığını biliyormuydunuz 😀 Tam olarak aynı pozda duruyorlar Witcher 3 Günlüğündeki karakter kısmında. Sizin profil fotoğrafınız biraz tanıdık gelmişti zaten 🙂
images - 2020-12-10T214937.211.jpeg

Yennefer'ın geraltın gerçek aşkı olduğu bir spoiler değil 1 ve 2 oyunu oynadı veya kitapları hakkında az bir bilgin varsa bunu bilirsin zaten.

Bu kadar insan görüşlerini bildirdi kimse spoiler demedi ki zaten spoiler e girmiyor. Nette ne spoilerler var.
Hikayeyi az buçuk biliyorum ama tam değil aşkı olduğunuda biliyorum ben cümlenden anladığım oyunda bir seçim yapcaağımız ya triss ya yennefer seçceğimizi çıkardım ondan dedim

1. oyun ile 2. oyunun arasında büyük bir sene farkı yok. Fakat 3. oyunda büyük bir yıl farkı vardı. Oyunun başındaydı sanırım, Geralt ile Vesemir yarım asır boyunca at sürdüğünü dile getiriyordu. Mecazi olarak değil.
Witcher 1 - 1270
Witcher 2 - 1271 ( 6 ay sonra )
Witcher 3 - 1272
Witcher 3 : Blood and Wine - 1275
Triss'in karakterini seviyorum diyenler olmuş. Lore'u hiç bilmiyorsunuz galiba. Ne kadar karakterli (!) davranışları var oysa.

Cevabım net Yennefer.

Konuya anket eklenebilirdi bir de sanki.
Ne olacak en fazla hafızasını kaybetmesinden yararlanarak birlikte oluyor, aklını çeliyor. Ne var ki bunda? (!)

Witcher 1 - 1270
Witcher 2 - 1271 ( 6 ay sonra )
Witcher 3 - 1272
Witcher 3 : Blood and Wine - 1275

Ne olacak en fazla hafızasını kaybetmesinden yararlanarak birlikte oluyor, aklını çeliyor. Ne var ki bunda? (!)
Geralt’da boş kalmıyor hocam. Adımlar hep Geralt’dan geliyor, 2. oyunun ünlü sahnesini Geralt kendi seçimi ile yapıyor. İlk oyunda tekrar seçimler hep Geralt’ın elinde. Yine 2. oyunda Geralt Triss ile kendi iradesi ile duruyor arada bir şiddet veya zorlama yok ya da ben göremiyorum. 3. Oyunda zaten Triss Geralt’a oyun başlarında yüz bile vermiyor yaptığını hata sanması sebebi ile. Hatta yanlış hatırlamıyorsam ilk oyunun başında Triss ile ilk karşılaşmalarındaki konuşmada ona karşı özel birşey hissettiğini ama tam olarak kim olduğunu hatırlayamadığı gibi bir cümle kuruyordu.

Geralt’da boş kalmıyor hocam. Adımlar hep Geralt’dan geliyor, 2. oyunun ünlü sahnesini Geralt kendi seçimi ile yapıyor. İlk oyunda tekrar seçimler hep Geralt’ın elinde. Yine 2. oyunda Geralt Triss ile kendi iradesi ile duruyor arada bir şiddet veya zorlama yok ya da ben göremiyorum. 3. Oyunda zaten Triss Geralt’a oyun başlarında yüz bile vermiyor yaptığını hata sanması sebebi ile.
Hocam işte bu yararlanma oluyor. Geralt 2. oyunun sonunda hafızasını geri kazanır kazanmaz Triss'ten ayrılıp Yennefer'ı aramaya koyuluyor farkındaysan. Triss'i seçmek pek tutarlı değil senaryo açısından.

Yennefer'in fazla asi tavırlarından sonra hele ki Kaer Morhen'de Vesemir'e yaptığı artistlikten sonra kendimi bu şarkıya vurdum...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı