Hocam Netflix'in yayınladığı kıta haritasına göre Geralt 1160, Yennefer 1192 yılında doğmuş. Witcher 3 hangi yılda geçiyorsa ona göre çıkarım yapılabilir.
Doğru hatırlıyorsun, Yennefer ile bununla ilgili bir konuşma yapıyorlardı Kaer Morhen'da. Bu arada ben oyumu Triss'ten yana kullanıyorum, bana daha sempatik, daha samimi ve daha güzel geliyor.
Hocam Netflix'in yayınladığı kıta haritasına göre Geralt 1160, Yennefer 1192 yılında doğmuş. Witcher 3 hangi yılda geçiyorsa ona göre çıkarım yapılabilir.
Witcher evreni ile alakalı bilgi alacağım en son kaynakdır Netflix. Dizinin kalitesizliğinden ve hikayeyi arada sırada garip garip değiştirdiklerinden sonra böyle oldu açıkcası.
Witcher evreni ile alakalı bilgi alacağım en son kaynakdır Netflix. Dizinin kalitesizliğinden ve hikayeyi arada sırada garip garip değiştirdiklerinden sonra böyle oldu açıkcası.
Kitapları okuduğum halde ben bile anlayamadım ne olup ne bittiğini hocam, belki de kitapları okumamın üstünden uzun süre geçtiği içinde yaşanmış olabilir bu durum.