Witcher 3 Yennefer vs. Triss

Birazcık daha kitaplardan fotoğraf paylaşayım, kesinlikle hoşunuza gidecektir...

(Geralt, Shani, Dandelion ve Eilhart Oxenfurt da)
1UDx5HM.png

(Ciri ve yüzündeki o klasik yaraya yardımcı olan eski bir Oxenfurt üniversitesi profesörü)
95fd6d3ee8f853263116f2f607cbff73.jpg

(Ciri ve Cahir aep)
97a2c036de5ccef3865bb8d918c579e1.jpg

(Reigs)
bc5mEab.jpg

(Geralt ve Zoltan)
h1G5Ig7.jpg

(Triss, Ciri ve Geralt)
hv7iXOL.jpg

(Geralt, milva <3 ve Ciri)
i_014.png

Daha bol bol fotoğraf...

Birazcık daha kitaplardan fotoğraf paylaşayım, kesinlikle hoşunuza gidecektir...

(Geralt, Shani, Dandelion ve Eilhart Oxenfurt da)
Eki Görüntüle 772829

(Ciri ve yüzündeki o klasik yaraya yardımcı olan eski bir Oxenfurt üniversitesi profesörü)
Eki Görüntüle 772830

(Ciri ve Cahir aep)
Eki Görüntüle 772831

(Reigs)
Eki Görüntüle 772832

(Geralt ve Zoltan)
Eki Görüntüle 772833

(Triss, Ciri ve Geralt)
Eki Görüntüle 772834

(Geralt, milva <3 ve Ciri)
Eki Görüntüle 772836
O Triss içeren fotoğraf biraz rahatsız edici yerlere gidiyor hocam hatırlıyor musunuz acaba? Triss’in yaptığı pisliği Geralt temizledikten sonra Triss’in ne istediğini felan 😄

@Odyofil hocam cidden mükemmellermiş elinize sağlık ayrıca diğer attıklarınızı kaçırmışım, hangi sayfada acaba onlar?
Valla çok emin değilim nerede olduğu hakkında. Bu sebeple bir grup açılabilir demiştim. Hepsi toplanır diye. 100 e yakın fotoğraf ve dünya hakkında bilgim var.

Bazı örnekler;

(Alfabemiz)
Witcher glyphs.jpg

(Haritamız)
Witcher Map.jpg

Akşam akşam biraz duygulanalım.
Eki Görüntüle 772840
Bu kız salgında ölendi değil mi?
Dandelionun çok sonradan haberi oluyordu. Hatta Geralta aşıktı bu kızımız. İsmi ne idi? Unuttum :D Serçe miydi...

Sahireleri sevenler için kitapdaki bahsedilen görüntüleri;
The-Witcher-Игры-ложа-чародеек-Цири-2192561.jpeg

Valla çok emin değilim nerede olduğu hakkında. Bu sebeple bir grup açılabilir demiştim. Hepsi toplanır diye. 100 e yakın fotoğraf ve dünya hakkında bilgim var.

Bazı örnekler;

(Alfabemiz)
Eki Görüntüle 772841

(Haritamız)
Eki Görüntüle 772842

Dandelionun çok sonradan haberi oluyordu. Hatta Geralta aşıktı bu kızımız. İsmi ne idi? Unuttum :D Serçe miydi...

Sahireleri sevenler için kitapdaki bahsedilen görüntüleri;
Eki Görüntüle 772847
Essi Daven. Namıdiğer Little Eye. Bu hikayeden sorna Dandelion'a olan saygım artmıştı.

Bazı örnekler;

(Alfabemiz)
Eki Görüntüle 772841

(Haritamız)
Eki Görüntüle 772842

Çok seveni vardır Essi Daven ablamızın. Kitaplarda en iyi tercihdi bana kalırsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı