Witcher 3 Zırh Geliştirme

Makaleler
2
Merhabalar, Witcher evreni hakkında fazla bir bilgim yok fakat oyun çok güzel geliyor bana ve zevkle oynamaya devam ediyorum

Ben Witcher 3'de ki oyunun ilk başta vermiş olduğu Kaer Morhen zırhına bayıldım.

Daha iyi zırhları bu zırha benzetebilir miyim?

Daha doğrusu, yeni zırhlar imal etmektense ben bu Kaer Morhen zırhını geliştirerek, iyi bir zırh haline getirebilir miyim?

Açıklar mısınız arkadaşlar?

Maalesef zırh geliştirme bulunmuyor. Üst seviye zırhları elde etmelisiniz. Ayrıca bir DLC ile (adını hatırlamıyorum) Kaer Morhen zırhının aynısının 33 seviye olanını elde ediyoruz.
Size önerim Kurt teçhizatı arayın, Kurt teçhizatını seviye atladıkça geliştirebiliyorsunuz.
Buradan teçhizat yerlerini bulabilirsiniz.

Maalesef zırh geliştirme bulunmuyor. Üst seviye zırhları elde etmelisiniz. Ayrıca bir DLC ile (adını hatırlamıyorum) kaer morhen zırhının aynısının 33 seviye olanını elde ediyoruz.
Size önerim kurt teçhizatı arayın, kurt teçhizatını seviye atladıkça geliştirebiliyorsunuz.
Buradan teçhizat yerlerini bulabilirsiniz.

Nasıl geliştirebiliyoruz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı