Şu an göğüs zırhım dışında tüm ekipmanlarım usta işi kurt okulu teçhizatı ama göğüs zırhımı yükseltemiyorum geliştirilmiş hali var üzerimde yüksek kalite hali gözükmüyor demircide direk usta işi var onu da yüksek kaliteyi yapmadan yapamıyorum ne yapmam lazım? Hos DLC'si bitti baw DLC'sine başlayacağım zırhı tamamlayamadım diye başlayamıyorum zorlanırım yoksa.
Evet hepsini buldum sadece Kurt Okulu zırhının yüksek kalite olanı gözükmediği için geliştiremiyorum diğer tüm parçalar Usta işi seviyesinde zaten kedi okulu kullanıyordum kurt daha güzel gözüküyor diye onu craftladım Ayı okulu ise ağır zırh olduğu için sevmiyorum.
Evet hepsini buldum sadece Kurt Okulu zırhının yüksek kalite olanı gözükmediği için geliştiremiyorum diğer tüm parçalar Usta işi seviyesinde zaten kedi okulu kullanıyordum kurt daha güzel gözüküyor diye onu craftladım Ayı okulu ise ağır zırh olduğu için sevmiyorum.
Oyunu oynamayalı uzun süre olduğundan kurt okulu teçizatını tam hatırlayamadım. Fakat Kedi Okulu bence en güzel duran zırh Ayrıca DLC oynamaya başladığınızda Silah ve Zırh efsunlama gelecek. Ayı Zırhını efsunlayarak hareket hızı dezavantajını yok edebilirsiniz.
Arkadaşlar ben bütün şemaları buldum hatta büyük usta yapıyorum şu anda ama griffin okulunun üstün zırh yapamıyorum demircilerde gözükmüyor. Bir hata mı oldu ki acaba.