Witcher 3'deki tüm efsunger teçhizatlarının ayrıntılarını görebileceğim bir yer var mı?

Buyuk usta seviyesine gelene kadar 1 set 40-45k ediyor hatırladığım kadarıyla. inek kesmeye başlarsın bir süre sonra ya da kamplarda ki kılıçları toplayıp satarsın.benim oyun neredeyse %100 oldu daha yapamadığım setler var.
O kadar olacağını düşünmemiştim. Oyunu tamamen bitirip, NG+ yapmadan önce para hilesi deneyebilirim eğer böyle bir şey başıma gelirse.
 
O kadar olacağını düşünmemiştim. Oyunu tamamen bitirip, ng+ yapmadan önce para hilesi deneyebilirim eğer böyle bir şey başıma gelirse.

Baştan deneyimlemek istiyorsan para hilesi yapılabilir Blood and Wine'a gelene kadar ekonomi çok kotü oluyor. Bir de rün yazıcısı var 2. DLC'de oda 30K civarı para istiyor .
 
Mantikor zırhına dair bir kaynak bulamadım. Bulabildiğim tek kaynak bu.

Hocam şu demirci olayı hala tam oturmadı. Her zırhı orada geliştirebiliyor muyuz? Mesela Büyükusta Kurt zırhı var. Onu Usta Kurt zırhından, Büyük Usta Kurt zırhına geçirmek için o zırhçıya mı gitmem lazım? Veya zırhımın koruma değeri 100, bunu orada 150 mi yapabiliyorum?

Pahalılık önemli değil. Bir sürü kontrat ve kaynağım var. Kedi, Ayı, Mantikor ve Engerek zırhları çok hoşuma gitti. Hepsini yapacağım sanırım.
Evet hocam dediğiniz gibi bunları yapmak için zırhçıya uğrayacaksınız. Kaynak için de teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı