p.ython
Femtopat
Daha fazla
Selamlar, ben bu konuyu arattığımda doğru düzgün bir şey bulamadığım için kendim araştırdım ve bence artık Witcher 3'ten öncesine hakimim.
Öncelikle kitapların geniş özetini buldum.
Evet dizisi var ama eğer ben izleyemem o kadar zamanım yok diyosanız benim yaptığım şekilde de yapabilirsiniz.
Daha sonra birinci oyunun geniş özetini buldum.
steamcommunity.com
Bunu okuduktan sonra videosunu izlemenizi tavsiye ederim.
Sonra ikinci oyunun geniş özetini de buldum zaten aynı adam yapıyor, ve bu özet birinciden biraz daha uzun.
steamcommunity.com
İkinci oyunun videosunu koyacağım ama illa bunu izlemek zorunda değilsiniz, birkaç video daha var ararsanız bulabilirsiniz.
Bu atacağım videoları da izlemenizi tavsiye ederim.
Yani 3'ten öncesine tam olarak hakim olmayabilirsiniz ama direkt oyuna girmek isterseniz bunları yapmanızı tavsiye ederim.
Hatta Witcher 3'e başlamadan önce bilmeniz gerekenler diye birkaç video daha var, onlara da bakarsanız en azından birkaç şey daha katarsınız kendinize.
Benden bu kadar. İyi günler dilerim.
Öncelikle kitapların geniş özetini buldum.
Evet dizisi var ama eğer ben izleyemem o kadar zamanım yok diyosanız benim yaptığım şekilde de yapabilirsiniz.
Daha sonra birinci oyunun geniş özetini buldum.
Steam Community :: Guide :: The Witcher 1 Geniş Özeti
Keyifli okumalar dilerim. lorekeeper'dan faydalanılmıştır....
Sonra ikinci oyunun geniş özetini de buldum zaten aynı adam yapıyor, ve bu özet birinciden biraz daha uzun.
Steam Community :: Guide :: The Witcher 2 Geniş Özeti
Keyifli okumalar dilerim. lorekeeper'dan faydalanılmıştır....
Bu atacağım videoları da izlemenizi tavsiye ederim.
Yani 3'ten öncesine tam olarak hakim olmayabilirsiniz ama direkt oyuna girmek isterseniz bunları yapmanızı tavsiye ederim.
Hatta Witcher 3'e başlamadan önce bilmeniz gerekenler diye birkaç video daha var, onlara da bakarsanız en azından birkaç şey daha katarsınız kendinize.
Benden bu kadar. İyi günler dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: