Witcher 3'te alt yazılar görünmüyor

eaalp34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Witcher 3'ü yeni indirdim oyun girerken dili Türkçe yapıp altyazıları etkinleştirdim ama alt yazılar çalışmıyor. Aç kapa yaptım düzelmedi. Acaba nasıl düzeltebilirim?

Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin, dil dosyaları eksik yüklenmiş olabilir belki.

Oyunu dil desteğinde sorun yok oyunun her şeyi Türkçe bizim beyaz saçlının duşta Yennefer ile konuşmasında direkt hiç alt yazı yok ama ondan sonra 15 dakikalık oynayışımda alt yazı sağlam çalıştı tabii bu ileride yine gidebileceği gerçeğini değiştirmedi biraz araştırdım çözümü bulamadım diyalogların önemli olduğu bir oyunda böyle saçma bir hata olması beni üzdü o yüzden sildim oyunu yine de yardımın için teşekkürler hocam.

Steam'de benzer bi' "oyun içi diyaloglarda sıkıntı olmamasına rağmen ara sahnelerde altyazı olmama" sorununu oyun içi ayarlardan VSync (Dikey Senkronizasyon) açarak ya da FPS'i 60'a sabitleyerek çözebilenler olmuş.

"Deneyin isterseniz" diyecektim, ama oyunu silmişsiniz. Sağlık olsun...

Steam'de benzer bi' "oyun içi diyaloglarda sıkıntı olmamasına rağmen ara sahnelerde alt yazı olmama" sorununu oyun içi ayarlardan V-Sync (dikey senkronizasyon) açarak ya da FPS'i 60'a sabitleyerek çözebilenler olmuş.

"Deneyin isterseniz" diyecektim, ama oyunu silmişsiniz. Sağlık olsun...

Çok büyük hevesle başladım ama alt yazı sorunu üstüne grafiklerin çok ham gelmesi soğuttu keşke silmeden önce dediğinizi deneyebilseydim teşekkürler yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00