Sürprizbozan Witcher 3'te en etkilendiğiniz sahne nedir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Benimkisi Ciri'yi sisler vadisinde bulduğumuzda öldüğünü zannetmiştim. Oyunun bittiğini zannetmiştim. Çok üzülmüştüm o an

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bu da varda bence en iyisi. Oyun sonunda sana bakıyor ya. Off mükemmel .

Hayır bu da varda bence en iyisi. Oyun sonunda sana bakıyor ya. Off mükemmel .
Kılıcı verdiğimiz zamanki mi? Yoksa prenses olduğu son mu ?
İkinci sonu bitirmedim. Termal macun yenileteyim de sıfırdan başlayacağım şu mükemmel oyuna

Kılıcı verdiğimiz zamanki mi? Yoksa prenses olduğu son mu ?
İkinci sonu bitirmedim. Termal macun yenileteyim de sıfırdan başlayacağım şu mükemmel oyuna
O zaman susuyorum. Ve bitir de gel diyorum. Ayıp ayıp. 4. Ye başlayacağım bu kış ben .

O zaman susuyorum. Ve bitir de gel diyorum. Ayıp ayıp. 4. Ye başlayacağım bu kış ben .
Haydaaa Ya benimkisi laptop. 1 yıldır içini açtırmadım. Termal macun yeniletip ram taktıracağım. Fps düşmeye başladı. Ondan sonra yarıdırıcağım vallahi Witcher'da

Bu sahne de çok etkilenmiştim. Gerald'ın Aşkının hikayesi bir ozan tarafından sıradan bir barda okunuyor ve haberi olmayan insanlar bunun bir efsane olduğunu düşünüp ağlıyor ve aşk yaşıyorlar. Gerald bunu yaşıyor... Burada ben de efkarlanıp bir sigara yakmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şeytanın zevcesine gökyüzünde bir şeyler yapıyorduk. Çok gülmüştüm o sahnede.

Bende ozandan etkilenmiştim. Ah ah.

Ha bir de Kanlı Baron benim yüzümden ölmüştü. Onda çok etkilendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…