Tekne sahnesi. Unutan oynanmamış tır.Sapık veya fesat biri değilim ama aklımda hep müstehcen sahneler kalmış benim.
O sahne neydi be.Tekne sahnesi. Unutan oynanmamış tır.
spoiler olmasın size (düzenlendi)Kılıcı verdiğimiz zamanki mi? Yoksa prenses olduğu son mu ?
İkinci sonu bitirmedim. Termal macun yenileteyim de sıfırdan başlayacağım şu mükemmel oyuna![]()
Oynamamış daha.Blood and Wine sonundan bahsediyor, sanırım.
Benimkisi Ciri'yi sisler vadisinde bulduğumuzda öldüğünü zannetmiştim. Oyunun bittiğini zannetmiştim. Çok üzülmüştüm o an
Eki Görüntüle 1535155
Eki Görüntüle 1535155
Ya bir de yanlış hatırlamıyorsam. Oyunun başlarında da o karşımıza çıkıyordu. Yen hakkında bilgi alırken.Sahne olarak hiç doğru düzgün etkileyen olmadı oyun içinden etkileyen olarak şunu diyebilirim Kaer Morhen'e ilk gidip görev bitince bizi keşif için salması ve o müziklerle o manzarayı görmek koydu diyebilirim bana. Onun dışı bir de bir yan görevde başka bir Witcher'ın mezarına mağaraya gidiyorduk yüksek seviyeli heyulalar vardı ve kapkaranlıktı o ortamda o Witcher'ın hikayesini duymak etkilemişti. Ha şimdi aklıma geldi sahne olarak gaunter o dimm'li DLC'nin son görevi etkilemişti adam bayağı ortamı değiştiriyordu.
Ya bir de yanlış hatırlamıyorsam. Oyunun başlarında da o karşımıza çıkıyordu. Yen hakkında bilgi alırken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.